Edosum Kızlar cahilliği mi maruz görün ilk kizimda burda hiç bat sat yoktu şimdi ne zaman forma girsem her post başlığı bat bu sat bu diye bu bat sat nedir 🤔🤔🤔🤔
ikibebelianne-M Edosum yalnız değilmişim cok mutlu oldum 😂☺️ sat ı biliyordum ama bat ne diye post açmayı bile düşünmüştüm sayenizde öğrendim
Edosum ipekveatlas yani adet günleri 🤣🤣🤣🤣 kız bu bat sat ismininkim koyup çıkardı acaba 3 yılda neler değişmiş 😅😅😅
fatsfats-92 Edosum 26 günlük oğlum var 7 yaşında kızım var ilk gebeliğimde bunlar yoktu ikincide buraya girdim tekrar neler değişmiş bende siz gibi anlamadım ilk başta sonradan anladım😂😂
Edosum Merve_kucuk vallah 3 sene önce ben hiç satı duymadım sureklide girerim hapy kidstr çok kullanıyom 🤣🤣 ama burda bu sefer batlar satlar havada uçuyor
Ulkumom Ahahahah aynen bende 4 sene önce doğurdum o zamanlar yoktu böyle şeyler geçen gün sordum öğrendim bende 😂😂😂
SuEr_Tu1512 Yalnız değilsiniiizz♥️ Bende 3 sene sonra tekrar dahil oldum 5+6 haftalık hamileyim 🤭 Hep merak ettim ovulasyon, pik, bat, sat sürekli postlarda da sordum, sora sora öğrendim 😅
Edosum SuEr_Tu1512 bende yorumları okuyarak anlamaya çalıştım yok anlayamadim 🤣🤣 bir müslüman da yazmıyor adet tarihi