Bende doğurdum kızlar. İkinci doğumum oldu ve çok kolay oldu. 40 haftasına giren minik kızım sonunda gelme kararı aldı.Gece görümcem annem meryem ana otunu suya koydular tabi bizde yine ümit yok çünkü açılma 2 aydır hep 3 cmdi.sancı başlamasada doktorum zaten sabah 7 buçukta çağırmıştı başlatıcaktı doğumu.Sabah 4te sancılarım başladı 7 dk bir gelince hemen hastahaneye geldik. 2 saat evde çektim sancımı. Hastahaneye grldim sancı kesildi.9buçuğa kadar 5 cm açılabildi.9buçukta suni sancıya başladılar.ve sadece iki kademecik yükselttiler.doktorum 11e doğru sezeryanım var bekle beni sakın doğurma dedi.ama adam gittiğş gibi sancılar sıklaştı.hiç korkmadm hep aykta derin nefesler alarak karşıladım sancıyı ve geçicek diyerek beynime inandırdm. Hep kızımla konuştm güzel geçicek sancılar oldukça kavuşmamıza az kalıcak dedm. 11 çeyrekte artık yükseldi sancılar hemen başka doktor geldi bebek geliyor dedi.İlk doğumum berbattı byndanda çok korkuyordm ama doktor bağırırsan zoe doğurursun sadece ıkın dedi. Dediği çok doğruydu iki sancıda bağırdım ölüyorm sandm.snra ıkınmayı denedm bir baktm ağrı kesiliyor ıkınınca.Snra çatala götürün beni dedm ayağa kendim kalktm ve koşturarak karşı odaya geçtim. Bütün ebeler hemşireler halime güldü😀 doktor ıkın dedi bir kez ıkındım ve kızımın kafası çıktı ve hemen kucağıma verildi. Bğtün acım geçti o an. Ama kızımı küveze aldolar birazcık nefesini hızlı alıyormuş bi süre burda kalıcak. Olsun ama sağlıklı biliyorjm. Ben dğum başladığında kendimi güzel geçiceğine inandordım ve öylede oldu.Birde haftalar öncesi zikir çekmeye başladm ve her sancıda zikir çektim."sümne sebile yeserrahu"hep bunu zikrettim. Su gibi geçti. 11:34 te kucağımdaydı kızım. Rabbim herkeze böylr kolay doğum nasip etsin. Lütfen kızımada dua edermisiniz teyzeleri. Bi an önce toparlansın yanımıza gelsin🥰