GizemHamza34 Tomurcuk123 yok maşallah güzel büyümüş inşallah sende güzel haberler alırsın Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin 🤲🏻
demom Bilmediğimden ve Dr un yönlendirmemesinden soruyorum 8 aydır denememe rağmen olmuyor dememe rağmen bana bir alternatif sunmadı famera ilacı vs diye Ki bende duymuştum çatlatma işin ilaç var diye .. kendim alıp kullanabilir miyim bu ilacı ?
Tomurcuk123 demom canm doktorun yonlendirmesiyle ilerlersen daha iyi olur ilaç vs belli günde belli zamanda iciliyo yapiliyo
GizemHamza34 demom muhakkak doktor eşliğinde kullan çünkü yumurtalık takibi yapıyor dozları kişiden kişiye değişiyor
Tomurcuk123 GizemHamza34 canım doktir bugün çatlatma iğnesi verdi bana senin yumurtalıklarin catladogi zaman herhangi bi yiyecek yada aktivide yaptın mı
Tomurcuk123 GizemHamza34 tmm canım ama cuma günü gel esinle birlikte gel dedi eşim sperm vericek nedenini anlayamadım
Tomurcuk123 GizemHamza34 ondan önce verdi çatlatma iğnesini yazınca iki gunsonra eşinle birlikte gel esin sperm testi versin dedi
Tomurcuk123 GizemHamza34 bide çatlatma iğnesini vur yarım saat sonra ilişki olsun dedi sende de öyle oldu mu 36 saat sonra yumurta olması gerekmiyomu ilişki
GizemHamza34 Tomurcuk123 canım çatlatma iğnesinden sonra 36 saatte gün aşırı ilişki istiyor bi vurulduktan sonra birde ertesi gün ilişki olması lazım iğne vurulmadım ama çatlama olunca da o şekilde oluyor
Tomurcuk123 GizemHamza34 bende de vuruldugun gun uarim saat sonra ilişki cuma günü eşim sperm testi vericek anlamdım bay vallha cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
GizemHamza34 Tomurcuk123 canım bence orda yanlış anlaşılma var sperm testinden önce iki gün ilişki istemiyor sayım için çatlamatma iğnesi vurup yarım saat sonra ilişki diye hiç duymadım sen bence detaylı görüş doktorunla sperm testi ve ilişki aynı gün nasıl olacak kalitesi düşer ki
Tomurcuk123 GizemHamza34 canım benim asilamaymis ya aşılama için 2 gün eşime geçip eşimin sperm testi vermesi gerekiyormuş yarın bı gidim detaylı öğreneyim bakalım