HAydogdu Haftadayız doktorumda herhangi bir yorumda bulunmadı ama ben merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini anlayanlardan tahmin rica ediyorum 🥰
Mimoza_1903 Merhaba ☺️ etrafımdan duyduğum kadarıyla kese böyle yuvarlak olduğunda kız, oval ve fasulye gibi dikey bir kese olursa erkek diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤗 🤲🏻
HAydogdu Mimoza_1903 Amin inşallah ☺️ her şeyden öncesi sağlıklı olması önemli olan ama insan merak ediyor tabi ☺️ teşekkür ederim yorumunuz için
HAydogdu Abilikardesli yorumunuz için teşekkür ederim benimde gönlümde bir kız bebek var bakalım hayırlısı artık ☺️
Berc Abilikardesli benim için de bir bakar mısınız 
HAydogdu 1sen1ben1debebek yorumunuz için teşekkür ederim heyecanla bekliyorum doktor ne diyecek diye ☺️
HAydogdu likapaa53 yorumunuz için çok teşekkür ediyorum herkes erkek diyor bakalım merak içerisinde bekliyorum ☺️
Mimoza_1903 HAydogdu tabi ki inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz 🤲🏻 benim bebeğimde 8 haftalık, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰
HAydogdu 1sen1ben1debebek Belli olduğunda haber ver demiştiniz. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız bebek geliyor 🥰🥰
1sen1ben1debebek Meliketrr kesedeki tutunduğu yere göre başı neredeyse karaya bakarak ama sadece tahmin tabiiki de🥹🙏🏻Sağlıklı olsunlar yeter