Merve-Beyto Randevum ayın 20 sinde. O zamana kadar sizin bilgilerinizle ilerleyeceğim. Hamileliğimin ilk başlarında doktor boya lazer yasak demişti ama hafta iyice ilerledi 23. Haftadayım. Dip boya yaptıran varmı aranızda bi sıkıntı yaşayan oldu mu?
aleynaozalpp14 Merve-Beyto bende 26. Haftadayım ama boyamak çok istedim bisey olmaz diyorlar 6 aydan sonra ama ben yine de yaptırmıyorum 3 ayım kaldı zaten sabrediyorum
5_erkek_annesi Merve-Beyto benim 5 ci gebeliğim hepsinde de her ay boyadım doktorum zararı yok demişti zaten açıklanan bi riski yokmuş
Gzm122 Merve-Beyto bana doktorum 14. Haftafan sonra izin vermişti eldiven ve maske takma şartıyla bende boyuyorum bakıra 21. Haftadayım. Doktorum saç derisinden çok az bi kimyasal alındığını söyledi önemli olan boyayı solumamak dedi
CoolMamaMode Merve-Beyto ben hiç boya yaptırmadım ama doğal boyalar var sanırım kimyasal içermeyen onlardan sorun olmazsa doktora herkesin hamileliği riskleri farklı çünkü yine kendi doktorunuza sorun bence
Merve-Beyto aleynaozalpp14 ay önümüzde bayram ya kadın milletiyiz işte güzel dursun diye çabalıyoruz😂
aleynaozalpp14 Merve-Beyto tabi orası öyle de işte bende Kızıla boyamıştım hamilelik öncesi öğrenince boyayamadım kendi saç rengim siyah siyah çıktı dibim altları kızıl rezalet haldeyim bende 🥲
Merve-Beyto aleynaozalpp14 bende aynıyım sayılır ombrem iyice akmıştı hamile kaldığımda şimdide dibinden birkaç beyazımda çıktı. Her renkten var kafamda
5_erkek_annesi Merve-Beyto 😂ben 12 haftadan sonra ayda 1 boyadım bazen 2 ayda 1 saçıımın boya ihtiyacına göre çevremde de herkes boyuyor
Merve-Beyto 5_erkek_annesi ay Benm annem çok eski bir kadın değil ama hala eskilere göre hareket ediyor. Boyanmaz kesilmez gezdirmeyecek elinde olsaaaaa
5_erkek_annesi Merve-Beyto 🥲bazen anneler öyle oluyor benim annem de yaşı çok yok ama inanmıyor bu tür şeylere 😄
Nrckmkci Merve-Beyto benim de haftam sizinle aynı ve yoğun beyaz sorunum var yaşlı yaşlı dolaniyom ortada😊 ramazandan sonra boyayacam artık
Merve-Beyto Nrckmkci doğuma daha 3.5 ay var iyice artacak gibi beyazlar. Zaten nasıl olduysa tedavi sırasında çıktı bu beyazlarda. Bi an evvel kapatmak istiyorum
miniminibebek Merve-Beyto merhaba 12. Haftadan sonra iki kere dip boyası yaptım maske eldiven kullandım ve evin her tarafını açtım solumamak için