Fufu09 Kızlar bebişime eşya almadım temmuz da doğucak Allah nasip ederse ne alıp ne kadar alacağımı bilmiyorum erken mi etrafındakiler erken diyor ama bazıları 35. Haftada da çantan hazır olsun diyorlar.Önerileriniz beklerim💙
seyma0661 Fufu09 bende detaylıdan sonra başlamıştım indirimde buldukça aldım. Dolabını da 31-32 gibi yıkadım yerleştirdim çantama 37de koydum
canssam Fufu09 kıyafet aldım. Bez, biberon, oda termometresi, hava nemlendirici, manuel ana kucağı, termos, elektrikli göğüs, pompası emzik, juno yatağı aldım. İndirim yakaladıkça aldım daha çok eksik var başlayabilirsin sende almaya
Redpepper Ben ilk gebeliğimde başından beri indrim takip ederek alışverişi tamamladım 26. Haftada galan bitmişti, 32. Haftada çantamı hazırlamıştım. Şuan ikinci gebeliğim 26 . Haftadayım ama daha tık yok çok rahatım 😂 büyük şeyler zaten var bikaç küçük eksik var ona güveniyorum heralde 😂
Buserhn Benim de 20. Haftam… bence önce büyük parçaları alın örneğin bebek arabası, park beşik, ana kucağı gibi daha sonra emzirme malzemeleri göğüs pompası göğüs kalkanı vs ve en son kıyafetlerini alırsınızz ben bebek arabasını ve ana kucağını aldım mesela
ikibebisannesii_45 Fufu09 fazla uzun kollu takım almayın derim giyemez. Dışarıda giydirmek için kısa kollu askılı tulum ve şortlu takımlar giyer evde de zıbın giyer büyük ihtimalle sadece. İlk günler uzun kollu takım giyer. Bol bol müslin örtü almanızı öneririm. Onlar çok kullanışlı oluyor. Tek katlı penye battaniye de alabilirsiniz