gozde91 Kızlar çatlamanın üzerinden 6 gün geçti dünden beri çok bel ağrım var. Bu şekilde yaşayıp geve olduğunu öğrenen oldu mu acab a
Tgb_smh gozde91 Ben değişik bir bel ağrısıyla öğrenmiştim yani böyle sancıma gibi ağrıma gibi anlam verememiştim
Betbet12 gozde91 evet gebelik belirtisi ama aynı zamanda regl belirtisi de 😀 o yüzden kafa karıştırıyor en kesin çözüm adet gecikmesi oluyor
gozde91 Betbet12 evet ama önceleri regl belirtisinde daha farklı ağrılarım olurdu neyse bekleyip göreceğim psikolojik bile oluyor bazen
Adenaden Benimde belim çok ağrıyordu regl olucam sanırdım hep 3 gün boyunca pedle dolaştım ama hamilelik belirtisiymiş meğer.İkisi de aynı cidden ayırt edilemiyor
gozde91 Adenaden ay inşallah benimde öyledir önceden regl sancım 1 hafta önce başlardı ama Bu sefer sadece belim ağrıyor
Nurbl Gebeliğimde çatlamadan sonra bi bel ağrısı başlamıştı post bile açmıştım böyle ikiye bölünecek gibi ağrıyordu hamileymişim
gozde91 Nurbl ay aynı benimde öyle oturmam gerekiyor bazen o kadar ağrıyor. Çatlamadan kaç gün sonra başladı sizin peki
gozde91 Tgb_smh benimde öyle oluyor ya özellikle sağ tarafıma çok giriyor ay inşallah hamileyimdie bende
gozde91 Nurbl benimde 1 hafta sonra başladı ay inşallah bende hayırlı haberi alırım. Regl sancısı falan değildir umarım
Tgb_smh Tgb_smh Ben 4-5 gün kala yapmıştım erken gebelik testi ile çıkmıştı birkaç gün daha bekle bakalım 😇
gozde91 Tgb_smh biz 3-4 gün daha dayanayım o zaman 🙈 negatifse de yapacak bişe yok artık hayırlısı olsun diyeyim