ikizlerin_annesi__ Eesraaa34 yaaaa ayyyy maşallah benimde bir oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum bugün adetimin 14. Günü yumurtlama günü gebelik için bugün eşimle denemek istiyoruz ama genelde yumurtlama günü ilişki yaşanırsa erkek bebek diyorlar ya o yüzden bir sorayım dedim 🙈
Eesraaa34 ikizlerin_annesi__ çok teşekkür ederim sizinde rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 ilk defa duydum belki bizim istisna olmuştur 😀
Iraz ikizlerin_annesi__ aman yapmayın bende öyle duydum sizin kızı ne zaman yapmistiniz bize akıl verin ya
ikizlerin_annesi__ Iraz yaaaaa yaptım bile 🙈🙈 adlında önceki günlerde de ilişki yaşanmıştı ama acaba olmamış mıdır diye yumurtlama gününde de denedik 🙈 ama tabi tutar mı bilmiyorum inşallah hayırlı şekilde önce tutar sonra da kız olur 🤲🏻
Iraz ikizlerin_annesi__ ay inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah herkese bir kız evlat nasip etsin sağlık shtli eli ayağı düzgün hatta 2 tane nasip etsin
ikizlerin_annesi__ Iraz aminnnnn aminnn aminnn inşallah Allah hepimizin gönlüme göre versin inşallah 🤲🏻 tabi ki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah