Betbet34 Beta değerlerim Salı 135 Perşembe 151 Cuma 157 Pazar 214 Doktor kürtaj diyor sağlıklı gebelik kesinlikle değil ya kimyasal ya dış diyor napcam bilmiyorum yaşayan varmı bu durumu normal gebeliğe döndümü neler yaşadınız
mucizebebegimmm Betbet34 kimyasal ve dış gebelikler normal gebeliğe dönmez. Artışlar düşük gibi. 1-2 doktora daha görünün hepsi aynı şeyi söylerse geç kalmayın. Çok üzgünüm kimyasal da yaşadım dış gebeliği ağır şekilde yaşadım. Sizin canınız daha kıymetli şu an yanlış anlamayın lütfen.
cakethesel Betbet34 Benimde ilk gebeliğimde değerlerim böyle az artış gösteriyordu,sonunda kanamam oldu beta kendi kendine sıfırlandı.Kimyasal gebelikti geçirdiğim.Ama dış gebelikse kendi kendine sonlanmıyor kürtaj gerekiyor.Ve geç kalınmaması gerek diye biliyorum dış gebelikte.
21Berra21 Betbet34 benimde bu şekilde ilerlemişti ne kese gorunuyordu ne de bebek malesef ki kürtaj oldum üstünden 7 ay geçti tekrardan hamile kaldım.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah sizin ki yükselir diyorum ümidinizi yitirmeyin lütfen❤️
Betbet34 mucizebebegimmm canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah bi daha böyle kötü şeyler yaşamazsın yaşamayız 🤲🏻 hangisi olduğunu değerlerden anlayabiliyor muyuz ? Kimyasal olsa düşmesi gerekmez mi korkum dış gebelik olması çok ağır sorunlu bi süreçmiş
Betbet34 cakethesel ya onada razıyım şuan canım kendiliğinden sıfırlansa ya da normal genelik gibi güzelce katlanarak artsa 🤲🏻 diğer türlü kürtaj sonrası dışsa iğnede yapılacakmış :( zaten ben tüp bebek tedavisi gördüm 2 aylıkken kalbi durdu evde düşürdüm sonra parça kalmış kürtaj oldum vs vs hikayem uzun yani rabbim yardımcımız olsun gerçekten zor şeyler yinede hamdolsun rabbimin bi bildiği vardır
mucizebebegimmm Betbet34 inanın değerlerden bilmiyorum. Benimki çoookk geç ultrasonla farkedildi. Başka doktorlarla görüşüp ( eğer kendi doktorunuza güveniyorsanız gerek yok şahsen) bir an önce sonlandırmanız benim tavsiyem. Çok çok geçmiş olsun. Kendinize çok dikkat edin bu süreçte
Betbet34 mucizebebegimmm çok teşekkür ediyorum kanamam oldu bugün doktordan çıktım şimdi dış gebelik şüphesi var beta değeri ve progestsn değeri istendi beklemedeyim inşallah betam düşmüştür kendiliğinden sıfırlanır 🤲🏻
Betbet34 21Berra21 bugün kanamam oldu doktordan geliyorum dıştan şüpheleniyorlar inşallah betam düşerde sorun yaşamam 🤲🏻 hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻
21Berra21 Betbet34 düşük yaptınız yani hakkınızda hayırlısı olsun.Kac gün kan vereceksiniz ztn betanin düştüğünü görmeleri için eğer ki düşmezse tekrardan düzensiz artış beklenilirsr kürtaj olacaksınız.Ben kürtaj olmuştum mesela
Betbet34 21Berra21 21Berra21 yani şuan baya bi kanamam var beta değerim 214 ten 101 e düşmüş bugün baktılar şuanlık beklemedeyim 2 gün sonra tekrar betaya bakılacak o sonuca göre hareket edecek doktor
Betbet34 mom000 kimyasal gebelikmiş regli oldum bir kaç gün sonra, değerler Sizinde benzerse ya kimyasal ya dış olabilir:(