Bsrabzkrt cennetmelegininannesi dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir en net cevap reglinizin en az 3-4 gün gecimesi
cennetmelegininannesi Bsrabzkrt olabilir ama doktor hiç ihtimal vermedi kanda yoksa yoktur dedi ee bu belirti ver testlerde beni arafta bıraktı
miroscumm cennetmelegininannesi benimde testlerde pozitifti 6 gün kala kan verdim kanda negatifti iki gün sonra yine verdim pozitif çıktı postlarim duruyor bakabilirsiniz suan 9 haftalik hamileyim içinize sinmiyorsa iki gün sonra yine kan verin
cennetmelegininannesi miroscumm aa hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah benimde işte göründüğü gibi ve bütün belirtileri yaşıyorum kanda yok . Hemen bakıyorum
miroscumm cennetmelegininannesi tesekkur ederim benimde ikinci hamileliğim kendimden emindim yani kanda negatif çıktı 0.3 ama inanmadım çünkü kendimi biliyordum yani çok düşük bir ihtimal kan sonucunun yanıltması ana oldu doktor bile kanda yoksa yoktur dedi inanmadı
cennetmelegininannesi miroscumm valla aynı durumdayım şuanda bende daha önce gebelik yaşadığım için biliyorum belirtileri birebir yaşıyorum bende inananamıyorum resmen
m_mervee cennetmelegininannesi kan ne zaman vermiştin adet gününde yine ver bence 5 testin birden yanılma payı çok düşüktür herhalde
cennetmelegininannesi Tufu2 Google resim yükle yazın sonrasında resmî yükleyin orada çıkan form URL yi seçiniz
melikenin_melegi cennetmelegininannesi evet benımde öyle çıktı testım adetıme 8 gün kala yapmıstım 3 4 tane test pozıtıf cıkmıstı 1 tane çocuğum var planlı olan bırsey yok zaten benım tek belırtım göğüste süt dolarda sızlar o sekılde oluyor sonra emzirırsınde rahatlarsınız ya o rahatlama oluyor dolgunluk var bıde goguslerde anlıyorum o dolgunlugu ama kan testım negatif çıktı benımse 5 gün var adetıme beklıyorum sadece biraz kökü hassaıyetım var
melikenin_melegi 5 gün beklemek istemiyorum ama net sonuç alamayacgım dıye beklemek zorunda kalıyorum eğer 5 gün sonun da adet olmazsanız haber edermısınız
cennetmelegininannesi melikenin_melegi tabiki ederim benimde aynı sizinle göğüslerim dolgun ve şiş sızlıyor çok net koku alıyorum haber ederim sizde eder misiniz
melikenin_melegi cennetmelegininannesi cennetmelegininannesi banada öyle çünkü 3 yıl tedavi gördüm hıx bırınde bu şekilde sılık çizgi dahı çıkmadı
cennetmelegininannesi melikenin_melegi bende çok merak ediyorum hani şey diyorum şimdi pat diye aynı testleri hamilelik olmayan biri yapsa yine mi böyle çıkıcak hayır yani bana imkansız geliyor
baharr24 @cennetmelegininannesi canım 3 taneside bence yalancı pozitif göstermez yada aynı siliklite göstereceğini sanmıyorum benim arkadaşımında silik çıktı kan verdi kanda negatif çıktı 2.3 hafta sonra kadın doğuma gittiğinde hamile olduğunu öğrendi kana geç yansıyabiliyor çevremde 2 kişi var öyle olan
cennetmelegininannesi baharr24 değil mi 3 tane de değil tam 5 tane yaptım son testten sonra kan verdim birde farklı marka testler hepsi mi silik çıkar ki