BesteCanerKutluzolu Zzzzzz uzmanlar çok uygun fiyatlı olmuyor uygun yapan hastaneler radyologlara yaptırıyor maalesef
EbruTmtrk Zzzzzz süleymaniye kadın doğumda doruk cevdet bey var onu bulmanızı öneririm alanında çok iyi 👍🏼
Aliarasinannesi Zzzzzz merhabalar İstanbul’da iseniz Cerrahpaşa tıp fakültesinde Prof Ali benian var Sadece Prof ücreti 122 tl ödüyorsunuz Hemde çocuğunuza Prof bakmış oluyor ve hemen hemen 40 dk bakıyor
GamzeTetik Eskişehir’de gitmiştim ben Turgay ŞENER diye bir hoca var tavsiye etmişlerdi biz de cok memnun kaldık tek gebeliği 350ye ikiz gebeliği 550ye bakıyor
MuratZeynepDiner Zzzzzz bezmialemde prof dr perinatolog banu kılıçoğlu dane bende ondan randevü aldm detaylı içim
Beste Nish İstanbul Bahçelievler de perinatoloji uzmanı Halil bey var çok iyi tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam 450 tl idi
Emnemrahf Ne için arıyosun perinatoloji benim riskli gebelik suyu azalmış bebeğin salı günü zeytin burnundaki süleymaniye hastanesindeki doktor bakıcak ücretsiz 1 hafta sonrasına randevu verdi bana
EbruTmtrk Zzzzzz Ben kanama için gitmiştim riskli gebeliğim yok çok şükür 🙏🏻 Doğumumu Bahçelievler özel nisa hastanesinde yapıcam inşallah