Duruli55 Dilaraklnc3 bende kullanıyorum ilk başta dediği gibi arkadaşın çok iyiydi daha bugün aldım servisten parke ve fayansta çekmedi falan birde teleskopik borusu kırılmıştı kronikmiş falan idare eder güzel toz topluyor ama çok hata vermeye başladı
Dilaraklnc3 Duruli55 aynen ilk başta fişek gibi 1 ay sonra sadece toz çekiyor 😔 bide sürekli filtre uyarısı ya
Dilaraklnc3 Mavili1480 hadi yaaa benimde gitti geldi ama servis hiç çözüm üretmiyor benimkini sadece temizleyip göndermişlerdi🥹
Rabiul Mavili1480 ay ben kullanıyorum mükemmellll asla sıkıntı çıkmadı benimkinde benim model 8053 mavi
Mavili1480 Rabiul Şarjı çabuk bitiyor mağazada çok şaşırdı ilk kez şikayet almışlar bana 80 dk dediler 30-40 dakika demeden bitiyor normal modda servise gitti birkaç gün içinde sonuçlanacak 🤦♀️
Rabiul Mavili1480 benim %80 şarjla 2-3 gün gidiyor normal modda 1+1 evim fişek gibi ilk günkü gibi çekiyor 8 ay oldu kayınvalidem hediye almıştı Allah razı olsun 😆
Mavili1480 Rabiul Mağazada da diyorlar ilk defa bu sorunla karşılaştık sanki şarjı uzun gidiyorda ben keyfimden öyle söyledim sinirler ya 😂