User658383839 Kızlar Allah için bu günler ne zamana geçer 🤦🏼♀️ Dikişlerimin yanları sızlıyor yanıyor böyle ayakta durdurmuyor 1 dakika bile Ağrılarıniz ne zaman geçti? Yataktan tek başıma kalkamıyorum bile🥲
Eliffyamann User658383839 ah ahh çok fena😬 yine zaman alir acısı geçmesi, ben bir daha eskisi olmayacak sanıyordum her şey, çok geçmiş olsun🌸
hivda36 User658383839 Ağrısı bı kaç güne tamamen geçer canım ağır şeyler yapma oturup kalkmana dikkat et daha çabuk toparlarsin
momkrm19 User658383839 en ağrılı zamanları tatlım az dişini sık ağrıların azalıp senin doğrulman 2 haftayı bulacaktır ❤️
User658383839 Eliffyamann teşekkür ederim valla bana da şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor ki inşallah çabucak geçer 🥲
User658383839 momkrm19 inşallah canım benim 🥹 tek sıkıntım eğilip kalkmak ve afedersin büyük tuvaletimi yapmak 🙁
Oyku_kus 3-4 güne azalır bir hafta on güne kadar da nerdeyse geçmiş olur hiç merak etmeyin ☺️ ordaki hissizlik de iki yıla kadar çok azalıyor. Geçmiş olsun çok
User658383839 Oyku_kus teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur eskisi gibi kalkmayı özledim 😃 gece bebeğime kalkarken bende annemi kaldırıyorum anne beni kaldır da bebeğe bakicam diye 😂🌸
Oyku_kus User658383839 emin olun eskisinden daha fit bile olursunuz tek başınıza bakmaya başlarsanız 😅 ben de öyleydim bebeği annem koyardı başlarda kucağıma, ama geçti gitti o günler
User658383839 Oyku_kus eskisi gibi fit olma konusunda biraz düşünceliyim 😂 üzerinden 2 sene geçmesi lazım öyle olmam için 😅 Bebeğime ben bakıyorum annem de bana bakıyor insan böyle alışıyor 😄