Htccndn Kızlar 5 aylık bebekte ara ara hırıltı oluyor daha önce bronşit atlattık sonra kontrole gittik doktor birşey yok dedi ama ara ara hırıltısı oluyor serum fizyolojikle buhar veriyorum ama çıkarmıyor balgamını ne yapmam lazım ne önerirsiniz ya
Rbdrmx Dosune gazete kağıdı koyun geçecekdir inanmicaksiniz ama çok şaşırmıştım ben denedim olmuştu 💕
Gamzeli_03 Rbdrmx gazete sonuc da boya var zararlı olmaz mı 🤔 ben Bebek visk sürdüm ayak altına kantoran yağı sarımsak sürdüm
Rbdrmx Htccndn evet dos kısmına gelecek şekilde yerleştirin geçecek bir iki güne ❤️ ben ilk bebeğimde inanmamistim Dr önermişti geçti gerçekten
Htccndn Gamzeli_03 Bebek vikisi aldım ama 6 aydan küçük çocuklara önerilmiyor yazıyor üstünde o yüzden denemedim bide kantaron yağı zeytinyağını nasıl yaptınız
Rbdrmx Gamzeli_03 valla Dr demişti canım yurt dışında doğum yaptım ilk bebeğimi ikinci yine öyle olsa uygularım yani yinede kendine kalmış arkadaşım uygularsa 💕💜 sonuç verince şaşırmıştım bende ilk başında öyle düşünmüştüm
Gamzeli_03 Htccndn yağın içine sarımsağı rendeleyin ateşi de düşürüyor ben bebek yağı kullanmıyorum banyo sonrası da kantoran yağı sürüyorum
Gamzeli_03 Htccndn haşa evet bilemedim ki yüz yastık alacağım bende iki tane arkalı önlü çok duydum öksürük için ak günlük sakızı yakıp dumanına tutup sırtına göğsüne koyuyorlar