Prensesannesi0122 Kızlar merhaba iki gündür afedersiniz vajina ağrısı çekiyordum dün akşam artık öldüm öldüm hala da öyle aşırı ağrıyor meğer bartholin kistiymis acidan ölüyorum devlette de memnun kaldığınız bor doktor olabilir özel de de
anneolmakneguzel_ Prensesannesi0122 hande yurtsever, muhteşem bir doktor, doktor takviminde yorumlara gore gittim gercekten kadın harika cıktı
Prensesannesi0122 anneolmakneguzel_ aaa evet bende çok güzel yorumlarını gördüm instagramdan da baktım. Ona gideceğim sanırım, muayene ücreti neydi acaba ben mesaj attım daha dönüş yapılmadı da
Prensesannesi0122 anneolmakneguzel_ merhaba Hayır Gidemedim evde kendiliğinden patladı Ben de iyice sıktım bayağı rahatladım Kaç gün oldu Bir sıkıntı yok çok şükür eşim maddi anlamda biraz sıkışık o Bayramdan sonra toparlayınca gidip ameliyatla tamamen aldıracağım güncellerim buraya
ozge1001 Prensesannesi0122 bende 3 kere geçirdim ilkinde kendiliğinden patladı 2. Devlet hastanesinde ameliyat ile patlatıldı 3. Özelde yaptırdım şükür bir daha olmadı yapan doktor önemli bir daha şişlik olursa hemen iyi bir doktora gidin 🙏🏻