Eliffbaby @1202 @1Ali @Eymenkuzusu @Sevdam74 @Almirolie @Elamomy Buradaki birkaç kişi erkek dediyse de sonraki ultrasonlarımda kıza döndüler aslında benimki kızım diye bağırımıyormuş rüyamda çevremde herkes kız diyordu eşim ve ben de sağlıklı olsun cins farketmez ama gönlümüzdeki olsun diyordum çok şükür nasip oldu dileyen herkesin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Berc Eliffbaby benim içinde bir yorum yapar mısınızz @Elamomy @Almirolie @Sevdam74 @1202 @1Ali @Eymenkuzusu @Mucizemom 
Almirolie Eliffbaby sağlıkla gelsin kuzum bebeğin 🎀ben biraz mola verdim cinsiyet tahminine biraz sıkıldım 😂😂
mucizemom8 Eliffbaby amin inşallah ♥️ kız bebiş prenses sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağıniza alın 🥰
Durususam Berc  bana da tahmin yapar mısınızzzz @Elamomy @Almirolie @Sevdam74 @1202 @1Ali @mucizemom8
Eliffbaby Kız annesi olmak nasıl bir duygu ?aramızda bir parti yaptık çok güzel anılar kaldı ama videoda tepkimizde çok şaşırmadık beklediğimiz bir şey olduğu için ama tabiki çok heyecanlıyım 😍
Eliffbaby Almirolie amin inşallah 🙏🏻bence nasıl baktığınıza dair yönteminizi anlatan bir post yapın sorular azalsın 🙈