gizem_esmr kizlar regl tarihimden 6 gun once evde idrar testiyle ogrendim kimyasal gebelik vs. yasandigi icin kan vermekte biraz beklemek istedim suan bat yarin ve testimin son geldigi durum budur gün gün koyulasma takip ettim ne yapsam artik kan vermeye gitsem mi bugun sizce beta kac cikar iyice emin olmak icin 
orkidemm_ gizem_esmr ah seni hatırlıyorum kimyasal olmuştu adına çok mutlu oldum hiç acele etme bekle keseyi gör derim diğer türlüsü stres sadece ayrıca sağlıkla kucağına al canımsssss☺️❤️
Yildirim35 gizem_esmr sabrınızı tebrik ettim :) ama baya koyulaşmış bence kan verince çıkar ben ilk öğrendiğimde buna yakındı 1500 lerde çıkmıştı :) umarım güzel sonuçlar alırsınız
Eso1es1es gizem_esmr  merhaba ikinci çizgim silik mi yoksa ben artık hayaller mi görüyorum. Bat 12-13 dün yaptım testi de belirtilermde var 17 ocakta kürtaj oldum bos gebelik yasadım
iremd-1798 gizem_esmr ay maşallah ya nasıl da belirgin benim daha silikti öğrendiğimde. İnşallah kan verince de güzel haberler alırsınız Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥹❤️ bende mutluluğunuzu paylaşmak için bekliyor olacağım 🌸 kan verebilirsiniz bence ben adetten 2 gün önce vermiştim
Busranur_mnts gizem_esmr haklısın canım bende de oldu kimyasal silik çizgi çıktı kan verdim 2 gün sonra adet oldum
gizem_esmr orkidemm_ ya gercekten mi canimm evet cok zor bi psikoloji atlattim simdi 3 ay sonra tekrar nasip oldu insallah guzel haberlerle gelirim kan testiyle kesinlessin dr icin biraz bekliycem 🩷
gizem_esmr Eso1es1es canim var gorunuyor ama bu test artımed ise baska bi testle denemeni tavsiye ederim cok yalanci veriyor cunku eger imkanin varsa awox test siparis et 🙏🏼🩷