Beybyi Ay kızlar her hafta gitmek beni çok yoruyor ve hep aynı şeyleri söylüyor doktor bebeğimin hareketleri kendi durumum falan bı terslik olmadığı sürece hafta da bir gitmeyi düşünmüyorum 🙄
Eliffyamann Beybyi ben en son 36 içinde gitmiştim, doktor 38 39 ne zaman istersen randevu al gel dedi 😬😄
Sazenin Beybyi canım ben de 37+5im 35ten sonra her hafta gidiyorum.hastanen uzaksa zor gelebilir ama bizim fark etmeyeceğmiz durumlar da gelişebiliyor. Mesela benim bebeğimin hateketleri de çok iyi ama kalp atışı yüksek çıktı geçen 37de, keza kendimi çok iyi hissetmeme rağmen de tansiyonum 16 9 çıktı idrar testi alındı. Deemem o ki hastanede bizim fark etmediğimiz şeyler tespit edilebilir bu yüzden son haftalarda düzenli kontrol önemli doktor çağırıyorsa mutlaka git
2cocuk2kopek Beybyi asıl 37 den sonra gitmen lazım her hafta benim 37 de sorun görüldü 38 de direk alındı
Beybyi Eliffyamann dimiii ya zaten sancım olsa bebek hareketsiz olsa sancım gelse anlarım diye düşünüyorum 39. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum
Eliffyamann Beybyi doktor bana dedi ki, doğumu başlatacak sıklıkta ve acıda kasilman olsa ben seni çağırmadan gelirsin, önemli olan bebeğin hareketliliği, su gelmesi, düzenli kasılma olmadıkça hastaneye gelmene gerek yok
Eliffyamann Beybyi bi de hep aynı şeyleri söylüyor bende stres oluyorum, eski usul ilerliyorum sonucu çok düşünmeden günümü geçiriyorum
Beybyi Tugba2794 vajinal doğum düşünüyorum zaten bebek te baş aşağı pozisyonda dedi normal doğuma uygun suyu boyu kilosu vs iyi diyo
melosunbebikosu 2cocuk2kopek aa çok geçmiş olsunn 🙏🏻 önemli evet bu yüzden son haftalardaki muayeneler
Kedikadinn 35 den sonra her hafta düzenli olarak gitmek lazim diye biliyorum, tabii size kalmış fakat risk almayıp sık kontrole gitmek daha güvenilir geliyor bana…