Gizem1504 Selam kızlar bugün 12 haftalık olduk. Yarın ikili teste gireceğim. Benimle aynı zamanda olanlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik🌸🥰
Edizhr Gizem1504 maşallah maşallah 😍 vallahi benim akşam yemeği yok bugün oruca ara verdim artık dün baya kötü oldum tutuyordum akşam başlıyor sahurda da devam ediyordu bulantı tutamayacagimi anladım canım
Bzkrt Gizem1504 11+3 olduk bugün 4 gün oruç tuttum sonrasinda devam edemedim halsizlik baş dönmesi vardı haftaya randevum var cinsiyeti söylerler mi bilmiyorum ama çok heyecanliyim
Esra_1609 Gizem1504 aynı haftadayız canım yarın ben de ikili teste gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲❤️ bulantılarım çok fazla şükür onun dışında bir şeyim yok 🌸
Edizhr Bzkrt Esra_1609 Akşam yemeğini hazırlıyorum güç bela ama yiyemiyorum burnumu yazma ile kapatıyorum gündüz birşey yok ama akşama doğru feci
Edizhr Bzkrt özele mi devlete mi gidiyorsun canım ben devletin söyleyeceğini sanmıyorum cuma randevum var devlette söylemezse 1 hafta sonra özele gideceğim
Bzkrt Edizhr bende zor hazirliyorum koku bulanti hassasiyetim yok belki de en rahat gebeliğim bu oluyor ama baş dönmesi halsizlik çok var maalesef
Esra_1609 Edizhr gerçekten çok zorluyor ben yemek falan yapamıyorum mutfak düşüncesi bile midemi aşırı bulandırıyor, inşallah kolaylıkla atlatırız bu zamanları da 🌸🤲
Bzkrt Edizhr pazartesi devlet randevum var 3 oğlum var :) pazartesi 12+3 olcaz doktora sorcam soylemezse özele gitmeyi düşünüyorum bende bakalım hakkimizda hayırlısı olsun
Gizem1504 Beren2020_ 11 haftalıkken vardı yordulduğum ayakta durduğum zaman ama şuan iyiyim olsaydı magnezyum verecekti doktorum