La_sumom melektb evet maalesef ama eşim bi o kadarda güvenilir güven veren biridir kendi içimde yaşıyorum
La_sumom monica50 o kadar harika bi bakış açısı ki çok şanslısınız böyle bi kafaya sahip olduğunuz için 💖
cerengeredeli La_sumom sevgiliyken öyleydim de 2.5 senedir evliyiz şuan öyle bir şey yok çünkü hiç beni o durumda bırakmadı, kiskanacagim bir durumun içine girmedim ☺️
La_sumom cerengeredeli eşimde beni böyle bi duruma sokmuypr ama iş gereği biriyle konuşması bile çok canımı sıkıyor 🥲
AnayimBenAna_ La_sumom kıskançlığın altında güven problemi vardır, demek eşinize güveniniz yok maalesef.
La_sumom Deleted33000 ayyy yemin ederim hamilelikte 10 katıydı zaten bende farklı çakmak görünce çat sorguya çekerim nereden buldun kimin kim aldı diye çok iyi anlıyorum🥲🥲
Deleted33000 La_sumom evet ya farklı bişey yada arkadaslariyla otururken kolonya sürse bilirim kokuyu😂😂😂
La_sumom Rusapolat biliyormusunuz kendi ailem ve eşimin ailes dahil karın çok güzel sana iyi baktı diye espri yaparlar dışarıdan da bariz bellidir ama güven değilde biriyle muhatap olması bile beni çileden çıkartıyor 🥲🥹🥲
ibcmom La_sumom esiniz delirirse sikayet etmeye hakkınız olmaz o zaman 😂 deliye bakmak zorunda kalırsın kendini törpülemeye çalış 😂