Cicekbahcesi12 Diger testlerimi çöpe attim ama yine her gun duzenli ovulasyon testi yapiyodum cizgi bazisinda hic cikmiyodu bazisinda hafif golgeli cikiyodu. Bugun baya belirtinlesti acaba gebelik belirtisi olabilir mi ? Bat 15. Yumurtlama 28 subat catlama 2 mart ? @Nurellaaaaaaa1212
sutlukahve_ Cicekbahcesi12 ikinci kez yumurtlama yoksa ki o daha düşük ihtimal hamilelik muhtemelen takıp et bakalım
GezenTavuk_2 Cicekbahcesi12 inşallah gebeliktir aşkım ben düşük yaptığım hamileliğimde bir ayda iki yumurtlama dönemi gördüm
Nurellaaaaaaa1212 Cicekbahcesi12 olabilir canım bu günden sonrakileri atma ki karsılastırabilelim. Evet tam silik değil benim böyle koyulaşarak devam etti ayın 4 ğnde yapmayı bıraktım 5inde hamile oldugumu öğrendim
Cicekbahcesi12 sutlukahve_ cok kafam karisti ovulasyon testim de elimde az kaldi 3 tane falan var bakalim daha da koyulasicak mi insallah gebelik habercisidir bu ay hic umudum yoktu cok mucize olur 🥹
Cicekbahcesi12 GezenTavuk_2 evet buda ihtimalmis belirtim de cok var aslinda goguslerim sertlesti agrisi var bel agrim var adet sancim var gebelikten cok adet bekliyodum İnsallah bebegim benimledir çok heyecanlandim 🥹🤭
Cicekbahcesi12 Gebelik belirtisi demek icin pik mi olmasi gerekiyor yoksa koyulasmasi da habercisi mi 🤦♀️ erken gebelik testi yaptim bu arada cikmadi olsa cikar miydi ?
Cicekbahcesi12 Nurellaaaaaaa1212 insallah bu ay sizinle ayni kaderi paylasiyorumdur 🤭 gebelik testi yaptim cikmadi ama normal mi suan negatif görmem
GezenTavuk_2 Cicekbahcesi12 ay inşallah kuzucum bana da dua edin bakam öğleden sonra ovu testi yükledim yine 🥹
Nurellaaaaaaa1212 Cicekbahcesi12 ben 5 gün kala saatler sonra cıkan incecik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim
Cicekbahcesi12 GezenTavuk_2 emin olamadigin yerde resmini paylas pik mi degil mi bakalim hep birlikte, insallah guzel haberler alalim 😍😍
Cicekbahcesi12 GezenTavuk_2 havuc yiyin diyolar onu da burda ôgrendim aksam iftardan sonra poseti al önüne gecen ay yaptim 😂🤦♀️ hey Allah im düştüğümüz hallere 🤭
GezenTavuk_2 Cicekbahcesi12 kız dün gece iki tane sahurda bir tane yedim bakalım ovülasyonla ne olcak havuç tarlası yicem😂
Cicekbahcesi12 Nurellaaaaaaa1212 cok tesekkur ederim yeniden umut oldunuz bana insallah guzel haberler vermek nasip olur 🤲🌸