Deleted33000 Esnef yaa Allah şifa versin canım inşallah bişey olmadan sağ salim kucağına alırsın sende bebişler için yatacagiz mecbur bende bugün bebeği çok aşağıda kasıklarimda hissediyorum full yattim bugün korkudan 😂😂😂
Betamom Deleted33000 toplama kısmı tamam😅 kocama toplarmısın dedim kendimde gaza geldim ikimiz topladık. Var mısın yarın ütü yapmaya🤣
Deleted33000 Betamom iyi yapmışsın kız ama yarın ben pazara çıkabilirim eğer cikmazsam yapalım yarın eşim de yok yemekte uğradım olmaz çok
Betamom Deleted33000 heee napim gözümde büyüyüp duruyor bi 10-15 parça ütüledim darısı yarına😅 fenalıklar geldiş
Deleted33000 Betamom darısı bana inşallah kız iyi az da olsa ucundan başlamışsın senin ilk bebek mi olacak başka varmi
Betamom Deleted33000 ilk daha o yüzden al al bitmiyor anam bu bebenin ihtiyaçların😅 pes ettim artık 😅senin ?
Nzbgln Deleted33000 30 40 fark etmez önemli olan yıkama kurutma sonrası ütüyle bakteri vs öldürme işi. Onu yaptıktan sonra tamamdır herşey.
Deleted33000 Nzbgln yıkama işi bitti şükür de ütü kaldı onu da yapsam benden mutlusu olmaz bakteri oldureyim derken ben öle bilirim 😂😂😂😂
Nzbgln Deleted33000 😂😂😂😂 valla zor iş ben kurutma makinesi aldım ütü yerine bakteriyi öldürücek yüksek ısıyı oda veriyor hemde kurutuyor bende uğraşmıyorum ikinci bebeğim ikisindede aynısını yaptım kolay gelsin sana da
Deleted33000 Betamom benim 3 numara geliyor inşallah bende eksikleri alsam daha çıkardı ama ben biraz büyüdükçe alma taraftarıyım bide hediye de gelecek ohh mis
Melike1001 Deleted33000 29. Haftada erken doğum riskimiz vardı ili gün içinde yıkayıp çantayı hazırladık 😁 30 derece kısa programda yıkadım
Ozgekiz Deleted33000 aaaa ben niye yanlış okudum ya 😄😄😄 o zaman prens hazretleri ile diye düzeltiyorum.
Deleted33000 Ozgekiz evet canım bende ütü hazırlığını yaptım cocuklarim okuldan geldi yemek yesinler ütüye baslicam
Nzbgln Deleted33000 😂😂 doğumdan beri dinlendiğimi hatırlamıyorum sadece parmağımın yorulacağı günleri bekliyorum inşallah 😂😂