Nursotu 12 Eylül 16 Ekim 11 Kasım 2 Aralık 3 Ocak 13 şubat Kızlar son 6 ay regl tarihlerim bu şekilde sizce çok mu düzensiz Sanki son 2 aydır hepten uzadı regl sürem neden olabilir
Busramnida Nursotu ben kendimi bildim bileli hep böyle günü gününe uymaz 🥰 herhangi bir problem yaşamadım şuan 3.ye hamileyim çok şükür 🌸
Nursotu sutlukahve_ ya öyledir ama bende ne zaman regl olcam bilemiyorum ovülasyon yapıyprum mesela bugün 24. Gün olması lazım hala pik yok 😔 iki üç ay önce yapmıştım bide o zaman mesela adet bitti 3. Gün yumurtlama gördüm çok dengesiz😒
sutlukahve_ Nursotu her ay yumurtlama olmuyorms belki ondan bende 23.gindeyim bigun koyu çıktı ama pik değildi sanırım daha da yok pik 🥲
Lavinyam06 Nursotu 40 günü buluyorsa ve bu senede 2 defadan fazla oluyorsa düzensiz sayılır pcos olabilirsin
Nursotu Lavinyam06 doktora cok gittim ama pcos yok diyor her ay yumurtlamayabilirsin dedi bugün yine randevum var buyume olmadıysa takviye edici geliştirici bir şeyler veriyorlar mı
Nursotu sutlukahve_ evet ya benimde durum aynı her gün bi Umut yapıyorum ama pil göremedim bugün yine randevum var büyütmediyse yumurta geliştirici ya da takviye edici bir şey veririt inşallaj 😕
Nursotu orkidemm_ bu ay adetken hormon tahlili yaptırdım omdan öncesinde de değerlerime bakıldı ama hiç amh yok bugün söylesem progesteron ve amh değerlerime bakabilir miyiz diye kan istiyorlar mı
sutlukahve_ Nursotu valla aynıyız balım benim doktorum da tedavi dedi yumurta geliştirici verecek büyük ihtimalle bana da ama ben yinede bı denemek istemiştim
Nursotu sutlukahve_ bir gebenin günlüğüne sormuştum bazı takviyeler söyledi bende bu ay onun folik asitini aldım ve diğer dediği takviyeleri kullanıcam ya
Nursotu Busramnida yaaa çok sevindim bu yoruma valla 🥲 ovülasyon rakibi yaptınız mı hiç ya da düşünmeye başladıktan sonra hemen hamile kaldınız mı ☺️