Blueeberryy ayse5487 bende korkuyodum valla kayinvaliye gittik sagdigim sutleri getirdim verdim orda zaten 2 3 saatte bir acikiyolar disardada mama yaparim termos alip yanima napim 😇
KumpirsMom ayse5487 plastik göğüs ucları var hiç kullanmadımda instagramda gezerken görmüştüm onu denediniz mi acaba ucu olmayan anneler için işe yarıyor hem bebek emiyor hemde bi süre sonra ucunu belirginleştiriyormuş galiba göğüs ucu yaraları içinde kullanıyor resim atabilirim anlamadıysanız
ayse5487 KumpirsMom silikon göğüs ucu evet var kullanmaya çalıştım tutamıyor silikon kayıyor tam kavrayamadı onu da:/
gezentianne ayse5487 Mamayı kaşıkla verin ya da memenize damlatın emzirdikçe süt artacaktır henüz cok küçük pes etmeyin sonra üzülürsünüz.Biberon kullanmayn
ayse5487 gezentianne aynen biberon vermedim hiç başlarda şırıngayla memenin üstünden damlattım aldı biraz biraz geri unutuyor heralde sar başa oluyoruz 😔
KumpirsMom ayse5487 ay bu süreçte sizin panik yapmamanız çok önemli sakin olmaya çalışın bebeğinizde sizden enerji alıp huysuzlanıp olayı kısır döngüye çevirebilir inanın kendinize ve düzeleceğine inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci 🤲🏻
ayse5487 KumpirsMom evet sanırım öyle oluyor o ağlıyor ben de sinirden üzüntüden ağlıyorum döngü bu şekilde devam ediyor 14 gündür aynı artık çok yoruldum 😞
afra119- ayse5487 keşke hastanede hemsirelerden eğitim alsaydıniz, sakın pes etmeyin ve mamayi vermemeye çalışın yoksa mamanın kolayına alisirsa meme redi yaparlar, illa tutacaktır yada bebek doktoruyla danışın
ayse5487 afra119- hastanede eğitim aldım ama bebeğim almıyor ki eğitimler vs . Etkisiz kaldı bu süreçte mama değil ama sağım yaptığım sütümden veriyorum enjektörle yoksa hepten aç kalacak kilo kaybı olmuş zaten :(
Tuba5252 ayse5487 eczaneden aldım ben eczaneye gidip söylerseniz verirler çok faydasını gördüm ben sizde görürsünüz inşallah .
Kubrasrlozd ayse5487 uzman yardımı alabilirsiniz gerçekte . Devamlılıkla olabilecek şeyler bunlar çünkü
ayse5487 Tutuşum yanlışmış bir de bebek çok hırpalanmış üzülmüş çok tepki veriyor dedi napıcam yaa 😔😰