CoolMamaMode Kızlar merhaba .. bebeğim için abim sağolsun yiğenimin bir kaç kıyafetini ayırıp yollamıştı bana annemde onları yıkayıp ütüleyip getirdi bana . Ama normal deterjanla yıkamış yıkarken .. şimdi doğuma daha 4 ay var tekrar yıkamalı mıyım yenidoğan deterjanı ile yoksa o zaman A kadar kokusu filan kalmaz mı ? Annem yeni doğum yapan bi komşusuna sormuş bi şey olmaz 4 ay geçecek üstünden filan demiş ama bilemedim bir de size sormak istedim .
Yazmelegi_ CoolMamaMode 4 ay geçecek üstünden galiba bi sorun olmaz ama yinede içiniz rahat etsin istiyorsanız yıkayın ❤️
Merloza CoolMamaMode ilk başta kendi kıyafetlerinizi bile bebek deterjanı ile yıkayın demişti bir hemşire, ağızları kıyafetimize temas ediyor diye. Çok hassaslar ilk doğduklarında. Bir de çamaşır makinanızı da boş çalıştırın bebek kıyafetlerini yıkamadan önce 🌺
CoolMamaMode Rbdrmx sabun tozu makineyi bozuyor diye bi yorum okumuştum bu forumda ama bende ilk ay için en azından sabun tozu almayı düşünüyordum siz öyle bi sorun yaşadınız mı ??
iremmakk Kimyasal dolu o deterjanlar. Kokusu geçse bile kıyafete kimyasallar sindi. Bebeğinizin teni çok hassas, alerji bile yapabilir 🫶🏻 ben içeriği temiz bir deterjanla yıkayıp üstüne durulama yapmıştım siz düşünün 😁
CoolMamaMode iremmakk ya evet bende öyle düşündüm aslında hem zaten küçücük kıyafetler ne kadar iş çıkartabilir ki iki saatte biter hepsi . Annemde öyle diyincede bilemedim sonradan şuanda iki ay geçti bile hala biraz kokuyor mesela
CoolMamaMode Merloza aaaa bunu duymamıştım ama çok mantıklı aslında omzumuza filan koyuyoruz ya bizde doğal deterjana geçecektik aslında ama eve o kadar stok yapmışız ki indirim de bi bitmedi deterjan 😂 normal su ile mi çalıştıracağım peki
Merloza CoolMamaMode bende de aynı sıkıntı var, indirimde abartmışım deterjan alma işini 😅aynen sadece su yeterli.
Hk29 CoolMamaMode merhaba. Katıldığım gebe okulunda bebek deterjanı değil de toz sabun kullanılması daha uygun demiştiler. Doğuma yakın kendi aldıklarınızı yıkarken onları da yıkarsınız kokusu zaten çıkar diye düşünüyorum.
CoolMamaMode Hk29 teşekkür ederim ♥️ Bebek büyüyüne kadar peki hep toz deterjan mı kullanmak gerek yani bi yaş limiti filan var mı