Cansu_Demirtas Meltemanneolsun bizim de düğün var kuzenimin akrabalar diyor kırkın çıkmadan gidersen çocugun bodur olur kısa olur korktum gitmicem galiba😂😂😂 bide sakız çok çiğnersen çocuk boklu olur diyenide duydum ben şokk bayılacamm😂😂
Ersin_Cansu40 Arkadaşlar 9+4 günlük hamileyim ama hiçbir şekilde su tüketemiorum günde bir bardak suyu bile zor iciorum ne yapabilirim suyu icebilmem için lütfen yardımcı olun😔
Meltemanneolsun Ersin_Cansu40 çeşitli su markaları dene ben öyle yaptım. Matara aldım kendime sonra cafcaflı onda icebiliyorum 😊
Elfygmr97 Meltemanneolsun bende geçenlerde kaynanamla konuşurken saçımı kestircem çok uzadı dedim sakın saç kestirilmez falan dedi sebebi de çocuk kel olurmuş 😂😂
Krystal Meltemanneolsun Hamileyken saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur🤣 tövbe haşa çocuğun ömrünü kuaför mu belirleyecek 🤣🤣 ne zaman duysam kahkaha attırıyor bu bana
Krystal Hanfak Ay bana da demişti eşimin anneannesi. Eşim duyunca gülmekten çatladı çiğne kuzum sen dedi inadına 🤣🤣
Meltemanneolsun Damla_g28 aman ben aaa öyle mi iyi yapmam o zaman deyip konuyu kapatıyorum hiç tartismaya giremem 😂
Meltemanneolsun Suavage_mom amaan hurafe işte bı kaç kişinin sümüklü olmuştur çocuğu kelle sümüklü yapar demişlerdir
Ecem_P agacall ya canım çilek çekmişti alacaktım pazardan ciddi değil dimi bu yani hangisi mantıklı zaten de😂😂yine de belli olmaz