prensinannesi2024 Kizlar 1 bucuk yasinda oglum var bogazi cok iyi ne yedirirsen yer diymak bilmiyor asiri bisekilde hareketli kilo almiyor en son 9500 du napcam bana fikir verin
Durugibi prensinannesi2024 çocuk doktoruna danışın bence metabolizması hızlı çalışıyordur çok hareketli bir çocuksa şimdi onlar daha iyi yönlendirme yapar maşallah iştahlı çocuk diyorsunuz çünkü bazı çocuklar çok hareket etmekten kilo alamaz yada boya verir kiloyu hekimin görmesi daha mantıklı
AnayimBenAna_ prensinannesi2024 çocuk doktoruna gidip değerlerine baktırın benim kızımda öyle çok yer ama kilosu yemesine göre az. Aslında kiloda iyi bişey değil bakıldığında sağlıklımı önemli olan o
NurYm prensinannesi2024 merhabalar bir doktora görünmenizde fayda var kan değerlerine bakılabilir, benimde oğlum 15 aylık bir dönem kilo alımı yavaşladı kan değerlerine baktırdık bazı değerleri sınırın altında çıktı. Takviyelerle destek sağlıyorum.
prensinannesi2024 AnayimBenAna_ olede hastalaninxada toparlanamiyor yaa kan degerleri iyi aslinda hic dusuk bi kani yok neden yavasladi bilmiyorum