Femay Şunu yap bunu yapma dediğiniz bir şeyler var mıdır? Tok gel mesane boş olsun dediler. Yüzünü göstermesi için ne yapmalı ve yemeliyim özellikle 😍🙏🏼
Gokturkmom_ Femay kuru meyveler oğlumu hareketlendiriyordu özellikle kayısı yediğimde.Bana söylenenler çikolata vişne suyu falandı ama onları içtiğimde oğlum uyuyordu 😂😂
minnosbirkiz Femay Ay doğuracağım dönemde hamile olduğunuzu yeni öğrenmiştiniz, ne kadar çabuk geçmiş zaman, detaylı ultrason zamanı gelmiş çok mutlu oldum görünce, sağlıcakla kavuşun inşallah 🥰🥰 Ben vişne suyu ve çikolata yemiştim çok güzel göstermişti yüzünü
crazyymom Femay tatlı bsyler yanına al orda dönmesini isteyebilirler, o arada ağzına atarsın, onun dışında normal beslenebilirsin tok olman yeterli, hadi bakalım hayırlısı inşallah 🌸
Gokturkmom_ Femay 2 kere denedim bu çikolata olayını hepsinde uyuyordu 🤣nst de uyuduğunda da hep meyve yedim bazı bebekler meyve sever 🤣🤣🫶🏻Bana ne yedinde bu kadar hareketlendi diyorlardı
Femay minnosbirkiz yaaa çok teşekkür ederim hatırlanmak çok güzel Allah razı olsun 😍 Siz nasılsınız bebeğiniz nasıl ah tam sevilecek aylarında şu an 💕
Gokturkmom_ Femay Rica ederim umarım sizde de işe yarar 💓Bu arada görünce çok mutlu oldum bebek isteyenler etiketinde çok görüyordum sizi çok sevindim 💞😊
minnosbirkiz Femay iyiyiz çok şükür canımı okuya okuya büyüyor 🥰😂 bu günlere kavuşmaya çookk az kalmış maşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 😍😍
Datlum Çikolata bir tek benimkini uyutmuyor o zaman ay sevindim 😄 benim bebisinde yoğurt hareketlendiriyor ben de cumartesi gidcem bakalım 🌸
Femay Datlum bende garipsiyordum ama böyle yazanları okuyunca anladım neyden olduğunu haha 😅 yoğurtta pek sevmiyo gibi. Ay çok heyecanlı az kalmış sizinde 😍
GirlandBoy_Mom Femay benimde çarşamba günü bende de aynı heyecan bende burada beklim 😍inşallah güzel geçer aşkım o heyecan başka kızım yüzünü göstermiyordu elini koymuştu yatıyordu ve öyle yatıyor gerçekten oğlum nasıl olur bilmiyorum 🥰
Femay GirlandBoy_Mom Ahh çok meraktayım çokkkk 💕 tabi en önemlisi sağlıklı olması. Vakit azaldıkça heyecan artıyo ay az kalmış 🌺
Gokturkmom_ Femay 3aylık olduk bile zaman çok hızlı 🥹hamileliğinizi de doya doya yaşayın şuan kucağımda olması bambaşka ama bazen özlüyorum karnımda oluşunu 🥲
Mavili1480 Femay İkili teste girmeden çikolata vişne suyu türk kahvesi içmiştim yerinde durmuyordu zor gördük her şeyi 😂 bizimde cuma günü sadece çikolata yiyeceğim kuzum 🥰
GirlandBoy_Mom Femay bende de aynı merak kız versiyonumuzu gördük sıra oğlumda🥹 kime benziyor nasıl düşündükçe bile heyecan basıyor 💙Rabbim öncelik sağlık versin tabi cümlemizin yavrularına inşallah 🤲
Femay Gokturkmom_ oy maşallah büyümüş 🧿🧿🧿🧿evet orası kesinlikle öyledir ama çok riskli ve bir o kadar da zor bir hamilelik süreci yaşıyorum maalesef.. önceki durumlardan korkular vs vs. Bir an önce doğurup gözümün önünde olmasını istiyorum sadece 🥰🥰 ben hamilelik olayını sevemedim ya 😅😅