Helen1 Gtopcucan 26+3 46 ile hamile kaldım 56 kiloyum şuan doktor 9 aylık süreçte 10 kilo alınmasının normal olduğunu söyledi ben şimdiden aldım valla 😂
Gtopcucan Helen1 zayıf başlayanlar için değil o zayıf başlayanlar +18 kg üst sınır ol ak üzere alabiliyorlar sen baya zayıfsın boyunu bilmiyorum ama bu kadar almış olman çok normal aşırı zayıf kalırsan vücudun bebeğini taşımakta zorlanır 🌸
gezentianne danla2711 birde erkek bebiş olunca tatlı isteğimiz ultra seviyede🥰 ayy ben de kız için aynısını diyorm oglumda hiç tatlı yemiyordm şimdi her akşam 😃
danla2711 gezentianne 😂ay o zaman bu bizim maymun iştahımızdan dolayııı dndmdndm bende bu iştaha bir bahane bulmuş ilerliyordum bu beni üzdü ahaha😂
Gtopcucan Yogurtlupilav ahahhahaajahs 😂😂😂 son gebeliğinde ablamda öyle yapmış sağlık ocağının kontrollerine bile gitmemiş tartılmamak için 😂😂
gezentianne Gtopcucan 27+3 3 kg almışım.. Bundan sonra da 8-9 kg alırım diye düşünüyorm. İlk hamileliğimde öyle olmuştu onda 28′e dek almamıştm🤩 80 lerdeyim ben🤢
danla2711 goldendaisyy ay aynı hafta aynı kiloyu alarak ilerliyoruz 🥹 bende 12 ile bitirebilir miyim acaba diye düşünüyorum ama çok zorrr bu saatten sonra sanırım
Gtopcucan goldendaisyy bilmiyorum ki benimde ilk gebeliğim çok merak ediyorum kaçla bitireceğimi herkes son aylarda aşırı hızlı kilo alındığını söylüyor kimisi de yemekten kesildiğini bünyeden bünyeye değişiyor demek
goldendaisyy danla2711 sizde oldu mu bilmiyorum ama benim 3. Trimester de iştahım azaldı şükür ki 2 de daha fazlaydı
Elifimsib Gtopcucan 29+0 6 kilo almışım. Bakalım doğuma kadar en fazla 12 kiloyla biter inşallah. Son bir aya kadar iyiydim ama sonra iştahım açılmaya başladı kilo alımı hızlandı
Helen1 Gtopcucan boy 1.59 cm doktor boyuma kiloma göre 10 kilo almam gerektiğini söyledi sürekli uyarıyor da
Minyonannecik Gtopcucan 27+4 hamile kaldığımda 49 kiloydum şuan 59u gördük yani üst sınır 18 ise daha 8 kilo hakkım var 😂🫠
anneoluyorum94 Gtopcucan hazırlıklı olun diye söylüyorum korkmayın 🥹 haftada 1 bazen 2 kilo alınıyor 30’dan sonra. Ve o zaman dikkat etseniz de rakamları durduramıyorsunuz 🥲