Htccndn Kızlar geceden yaprak sardım ama tabi bebişle ne kadar sarılırsa bütük ihtimal yetmicek o yüzden size sorum yaprak sarmasının yanına ne yapabilirim başka çorba yapıcam ama yemek olarak ne yapabilirim ☺️
annim_803 Htccndn bende bugün annemlere gitmesen sarma yalancı işkembe çorbası ve acem köftesi yemeği düşünüyorum ama nasip☺️
_biranneadayi Htccndn Daha doyurucu olsun dersen kıymalı veya patatesli yap içini Yanına da çorba salata Allah bereket versin☺️
Htccndn AnayimBenAna_ Evet olabilir ama işte ne yapsam diye düşünüyorum mantı dediler börek dediler işte kararsızım 😂😂
AnayimBenAna_ Htccndn yani eğer yemek menüsü gibi düşünmeyip börektir sarmadır gibi bir menü düşünürsen börek tek başına yetmez hamurişi eklemen gerekir bir çeşit daha. Ama ana yemek işte pilav çorba gibi düşünürsen sarma ortada meze olur
Htccndn asena9 Vallaha annem vermişti buzluğa koymuştum canım ben ama bizim adanada satan çok oluyor ☺️
edacnr96 Bence sarmayı yemek olarak düşünme, doyurucu olmaz ortaya salata yanına bir meze gibi düşün. Ana yemek olarak da çok uğraştırıcı olmayan birşey olabilir, kıymalı bezelye fırında köfte patates gibi birşey mesela ☺️