YaseminNurcanSu Kızlar yasayan var mi 21+4 haftalik olduk geceleri uyuyamiyorum agridan dolayi kollarim uyusuyor igneleniyor ve guc kaybi yasiyorum ne zaman gecer nasil gecer 1 haftadir mahvetti beni önerisi olan var mi
Eesraaa34 YaseminNurcanSu aynı sorun bendede var patates doğrarken bile ağrıyor hemen kolum uyuşuyor şişiyor ama çözüm bende henüz bulamadım
Annekuzusu06666 YaseminNurcanSu bende aynı durumdayım geceleri zorla uyuya kalıyorum kollarım uyuşuyo sırtım ağrıyo bazen gögüs kemiğime vuruyor
CT19 Merhaba geçmiş olsun. Ben de aynı durumdayım. Doktoruma sordum kullandığın takviyelerin geçirmesi gerekir geçmezse nörolog görsün dedi yarın gideceğim yaklaşık 2.5 aydır böyleyim, sizlere de haber vereyim doktordan çıkınca
Eesraaa34 YaseminNurcanSu çok teşekkür ederim çözüm inşallah buluruz noroloji bölümüne yönlendirdi doktorum sizin doktorunuz ne diyor bu durum için
Datlum Bende de hem boyun hem bel fıtığı var boyun neyse de bel beni mahvediyor gece uyuyamıyorum magnezyumun en guclusunu verdi yapacak bir şey yok dedi katlanıyor um
CT19 Ben de her akşam maden suyu içiyorum ama asla rahatlatmıyor. Sürahiden su koymak bile zulüm olmaya başladı. İşyerinde devamlı klavye ve mouse kullanmak durumundayım ciddi zorlanıyorum ve henüz 22 haftalık hamileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bişe olmasın🙏🏻
Eesraaa34 YaseminNurcanSu inşallah geçer yaşamış olduğunuz sorun yarın kendi doktoruma randevum var yine söyleyeceğim bakalım ne dicek
CT19 Merhaba bugün hem nörolog hem fizik tedavi uzmanı ile görüştüm yapacak bişe yok doğumdan sonra düzelir buz koy dediler sizlere de haber vereyim dedim