yagmur_17 ErsBegAs saglik ocagina ebe seni her cagirduginda bebisin kalp atisinida dinliyor canim eger dinlemesse sen rica edersin bakar 20 ve 20den sonra gayet net duyuluyor kalp atiisi icin rahat olsun
ErsBegAs yagmur_17 bana bu gün şey dedi bizim cihazlar küçük olunca okumuyor deneriz ama bizimki büyük gebelik haftası ile uyumlu dedi 🥹🥲
Elis77 Benim doktorum 3 hafta sonra gel diyordu son kontrelde nts ye giriceksin onun için 2 hafta sonra gel dedi sağlık ocağında da zaten biz demeden hemşire bebeğin kalp atışlarını dinliyor
Elis77 ErsBegAs 27 haftalıkken dinledi bugün hemşirem aradı yarın sağlık ocağına çağırdı kan vermek ve bebeğin kalp atışlarını dinlemek için
ErsBegAs Talentedmom mesela karnım katlanınca hafif kalp atışı gibi bir şey hissediyorum bebişin nabzı mı aceba
Talentedmom ErsBegAs evet canım mesela ben karnımı açıyorum yağ sürüyorum uzanıyorum kalp atışı hissediyorum hafiften karnım oynuyor ama sessiz ortamda anlarsın
DENIZ_55 ErsBegAs bilemedim ben ilk zamanlar ayda 1 gidiyordum sonra 2 haftada bir gittim şimdi 1 haftada bir gidiyorum suan 34+5 haftalıgiz
byz12nur ErsBegAs 17+3 haftalığım ikinci gebeliğim doktora hala hareketleri hissetmemem normal mi dedim oda daha onun için çok küçük dedi bugün gittim kontrole
Talentedmom ErsBegAs tekmelemek için erken ben kalp atışından bahsediyorum 20.haftadan sonra hissederiz teklemeyi
ErsBegAs Talentedmom karnımda atan onun kalp atışı mı ki? 🥹🤣 yüzüstü vs yatıyorlar ama ben korkuyorum öyle yapmaya
ErsBegAs Talentedmom sağımda kalp atışı gibi hissediyorum sanki kendi kalbimmiş gibi ama 🥹🤣 kendi kalbim karnımda atıyor gibi