Bebekim123 Bursa da iyi bir perinatoloğ biliyor musunuz? Araştırdım fakat bulamadım detaylı için bilginiz varsa yardımcı olursanız çok ama çok seviniriz teyseleri😍 teşekkür ederiz😘
Sareee Bebekim123 natal klinikte Ahmet Yılmaz var canım oda herşeyi ayrıntılı inceliyo 45 dk falan oraya da gidebilirsin
BurcuuA Bebekim123 ben medikal parkta yaptırım vedat beye 315 tl yarim saat sürdü herşryine baktı her baktığı bölümün açıklamasını yaptı resimleri verdi ben memnun kaldım tavsiye ederim çok mükemmel bir doktor
Gegimasal Bebekim123 ozel klinik var 0224 235 02 22 ultrason u Bursada tek bilgijiz olsun ve ilgili bir doktor
BurcuuA Bebekim123 sanırım öyle olması lazım ben ona gittim kuZenim orda çalışıyor onun sayesinde gittim memnun kaldım
Gegimasal Bebekim123 muyaneye 250 tl ödüyorum lakin 1 ay boyunca ödemiyorum.Detayliya gecmedim ama 3 lu tarama için 80 tl verdim
Seclyvs Detaylı ultroson için beni doktorum sonamar özel kliğiniğe yönlendirmişti 250 tl ücreti ve çok güzel yarım saat süreyle bakıyor ilgileniyor bi arayıp sorabilirsiniz fsm bulvarında