Melike-Aya Merhaba anneler Bebek hareketleriniz sizin de haftalık olarak değişiyor mu? Benim kız bebek 24. Haftadayım ve diğer haftalarına oranla az hissediyorum sizlerin nasıl ?
Kubratnl Melike-Aya evet bende 21. Haftadayım 2-3 gundur daha az sanki ama geçen hafta çok çok fazlaydı kıpır kıpırdı
cylnmy Melike-Aya 24 25 haftalarda burada çok okudum ara ara hareket hissetmeyen bence normal geçen hafta ben de hissetmedim doktora koştum merak etmeyin düzensiz olması çok normal şimdi 26.haftadayım. 28den sonra düzene giriyor
Tazegelin12 Melike-Aya 24. Haftaya kadar hiç durmayan oğlum 24 de bır durdu 10 gün resmen sadece kayma falan net hareket yoktu takıp için yatış falan verıdlı herşeyı normal hareket etmıyo sadece çok şükür ondan sonra düzeldi arada tribe giriyorlar heralde 😂
Htc4345 Merhaba benim ilk gebeliğim 16 .haftayi doldurmama 1 gün kaldı hala hissetmedim inş bir kaç haftaya kadar hissederim
Melike-Aya Ayshababy istemsiz de olsa insan çok korkuyor aklım onda hep. Ama sıkıntıda yapmak istemiyorum daha da yeni gittim doktora. O zaman bu haftalar böyle demek ikimizin de yararına olacak
Ayshababy Melike-Aya evet insan istemsizce korkuyor gerçekten hamilelik çok stresli bir şey yada biz stres yaratıyoruz kalp dinleme cihazı alabilirsin canım içini rahatlatır trendyolda var
Melike-Aya @“Ayshababy”# Ayshababy onu doktoruma sordum ve dediği yanıltıcı olabiliyor tam bebeğin yerini bulma adına önermiyorum demişti. Yoksa bende bakmıştım.
arinmommy Ben de 24. Haftadayım ve çok az hissediyorum bi şeyler yedim hareketlensin diye ama bilmiyorum hissedemiyorum çok belki hareketli olduğum için uyuyordur diye düşündüm inşallah bir sorun olmaz kimse de
Ayshababy Melike-Aya hiç yanıltını görmedim canım anında yerini bulabiliyorum sonra hareketlenip kaçıyor zaten çekiyorum
arinmommy Melike-Aya hayır gece ve eve geçtiğim zaman hareket ediyor ama iş yerinde çok farkedemiyorum
Perihan3 29+3 gunluguz cok hareketli kizim masallah uyku uyutmuyor cok sert tekmelrri var sanki karnimda durmadan donuyor ayaklarinin sertligini distan hissediyorum cok agrili giciyor hareketleri buyudukce daha cok agrivyapiyor tekmeleri
Gamzeki İlk gebeliğim oğlumu 19. Haftada hissetmeye başladım. Şuan 22 . Haftadayiz ve dışarıdan elimle bile dokununca tekmelerini hissediyorum ☺️
Melike001 Benimde kız bebek ve 23 haftalık olduk bende bir kaç gündür az hissediyorum korkmuştum ama burdan okuyunca normal diye düşünüyorum insaAllah iyilerdir yavrularımız 🥰
Kbraka Benim de ilk gebeliğim 18.haftadayım ancak henüz hissetmedim muhtemelen 20.haftadan itibaren hissetmeye başlayacagım🤗