Dün gece gaz sancısına benzer sancılar yaşadım. Sabah acile gittim nst’de sancım çıkmadı. Doktorum parol iç bol su iç dinlen ağrıların artarsa gel dedi.
Dediklerini yaptım. Sancım azaldı baya. Hatta bazen giç olmuyordu. Bu gece tekrar hafif hafif başladı kasılmalar başta hiç sancım yoktu sadece kasılma vardı.gecenin ilerleyen saatlerinde hafif sancı da gelmeye başladı ama sancılarım düzensizdi. Şimdi yavaş yavaş düzenli olmaya başladı gibi normalde sancım yok ama kasılma anı geldiğinde çok canım yanıyor.
Saatin 8 olmasını bekliyorum kızımı okula bırakıp biz de Ankara’ya gidelim diyecem eşime doktorum Ankarada biz ilçedeyiz. Kızımızı emanet edecek kimse yok yani gündüz olsa birileri bulunur ama hiç akraba olmadığı için kimseyi gece gece rahatsız etmek istemediğim için sabahı bekledim mecbur. Saat 8 olsun kızımı okula bırakıp hastaneye gidecez. Annemler de bugün yola çıkacaktı Kastamonudan onları da arayacam biraz erken çıksınlar.Muhtemelen beni sezareyene alır doktor bugün. O almazsa da ben al diyecem çünkü zaten sezaryen olacam boş yere sancı çekmem mantıksız. Dua edin kızlar ihtiyacım var 🤲