Anneeadayi Enfeksiyondan dolayı fitil kullanıyorum 33. Haftamdayim gece fitil koyup yattım bisey geldi benden diye hissettim şeffaf su ama kokulu fitilden dolayı mı oldu yoksa su gelmesi midir pecetem ıslanmak kadar geldi
TugceOrak Anneeadayi kuzum az gelmiş anladığım kadarıyla. Korkma panik yapma ama ihmal de etme. Eğer gidebilirsen bi acile git istersen
Edanursoylu Anneeadayi Çok gelmemiş takip et istersen ama gönlün ferahlamayacaksa bi acile veya doktoruna git 🌸
cakethesel Anneeadayi Fitilden dolayı olmuşta olabilir ama suda olabilir tabii bence sabah eczaneden bi ped al.Amniyotik sıvı testi için kullanılan pedlerden.Orda su oldugu anlaşılırsa acile gidersin
TugceOrak Anneeadayi akıntı da gelmiş olabilir bunu ben de başkası da bilemez ki canım 😞 takip et bi bakalım eğer tekrarlarsa gidersin olmaz mı ?
TugceOrak Anneeadayi aşkım bunu biz bilemeyiz muayene olursan doktor söyler ben yanlış yönlendirmek istemem seni
Anneeadayi Emine-tuncfu ay gerçekten mi vallahi korkudan tir tir titredim daha çok erken bebegim zayif😑😑 sizde mi aynısınız kokulu ilaç kokan bir su ama şeffaf olunca korktum