Esrakzly Kudenova ama bej saygımı bozmadan diyorum herseyi içimde tutamam😅 kendi annem çok uyarır o yüzden 😅😅 içimde kalıp dertten olacagina
Kudenova Esrakzly Saygı duysan da alınıp bileniyolar valla benim beni her gün arıycaksın diye darlayan bi kaynanam var sabrım tükendiği işin görüşmüyorum artık
[silindi] Herkes beğendiği ismi kendi doğurduğuna koysun, ceylini beğenmedilerse kendi çocuklarına koymasınlar bu kadar basit :) , istedikleri bir isim varsa bizzat doğurup koyabilirler 🤗🤗
Yona9 Aysegulc Çevrenin tepkileri önemli değil de, genel olarak Ceylin ismi iyi değil. Anlamı yanlış biliniyor. Gerçek anlamı yengeç yuvası. Cennet kapısı anlamı tamamen uydurma
senem-yabaci Mrvsmt2502 ay ben de çok istedim Tomris’i ama eşim r leri söyleyemiyor fazla. O yüzden diğer en beğendiğiniz öz Türkçe ismi koyacağız. Bize de bu nasıl isim dediler ama alıştılar. Hatta kimse fazla karışmasın artık diye babaannem künye yaptırmış 😂
Mrvsmt2502 senem-yabaci inşallah adıyla yaşasın sağlıkla mutlulukla. 🌸 şuan 2. Kızıma gebeyim tüm isim hakkımı ilk kızımda kullanmış gibiyim hâlâ isim bulamadım 😂 babaanne iyiymiş bayağı benimkiler büyü yapar herhalde künye şöyle dursun 😂😂
Marsilyasabunu Aysegulc bence eşine belli et ve sizden başka kimsenin fikrinin önemli olmadığını insanlara fark ettirin kime ne çocuk senin çocuğun ayrıca kuranda geçmek zorunda mı benim adım kuranda geçiyor mesela keşke diyorum dini ibaresi olan bir ad koymasaydınız çünkü ben Müslüman olman zorunda değilim buna annem babam karar veremez dini isim çocuğa dayatmadır yine senin tercihin herkes saygı duymak zorunda
Krystal Aysegulc Ay istersem yabancı isim koyarım kime ne 😒 beğenmeyen beğendiği ismi kendi bebesine koysun salllaaaa
senem-yabaci Mrvsmt2502 amin hepimizin 😍 babaannem son noktayı koydu başka türlü ben üzülüyordum. Bana da fotoğraf attı. Gökşin’in künyesi diye 😂 ben de herkesin ağzını kapattım
nurkarakass Aysegulc böyle karışan olunca, kendi çocuğunuza daha güzelini yaparsınız/koyarsınız/alırsınız diyorum ben. susuyorlar bu sayede. Asla çekinme kocan arkandaysa lafını esirgeme 🙂👍🏻