KumpirsMom Meltem2910 sağlıkla kucağına sl bizde 22. Haftanın içindeyiz çabucak geçsin istiyorum zaman 🥹
gmz0007 Meltem2910 of bizde 34 olmak üzereyiz.zaman geçmiyor ne zaman olacağı bir bilinmez.acayip merak ediyorum ve heyecanlıyım ayrıca son zamanlar aşırı zor bir yandanda sağlıkla doğsun hızlıca diye düşünüyorum duygular şelale🥹
Meltem2910 gmz0007 ben birde ikiz gebelik yaşıyorum benim için son zamanlar aşırı zorlu geçiyor ama hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin inşallah ☺️
gmz0007 Meltem2910 oyy ikizse sizin bizden daha az vaktiniz kalmış demektir.sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😌
AnayimBenAna_ Meltem2910 uyuyamıyorum öyle bir vuruyor ki öyle bir geriliyor ki içim gidiyor canım acıyor 😂
Dileminiz Meltem2910 Hiç sorma renkli ve ultra minik elbiseleri yemek istiyorum onu kıyafetlerin içinde hayal edemiyorum😍😍😍❤️😂
Meltem2910 Dileminiz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende iki kız annesi olucam Allah’ın izniyle ☺️
aleyna_001 Meltem2910 gerçekten öyle ya geceleri bu kadar uyanmak ve uyuyamamak 2 saatlik uykuyla günü geçirmek tam olarak anneliğe hazırlanıyor vücut ☺️