Evet arkadaşlar buraya yazabildim sonunda bebişle ilgilenmekten lavaboya bile gidemiyorum 😅neyse doğum hikayeme başlıyorum .
Öncelikle akşam saatleriydi bir gün öncesine tuhaf bi şekilde midem bulanıyordu neyse dedim daha 1 haftam var ertesi günün akşamında meyve tabağımı almış önüme meyve yiyorum büyük oğlumla birde baktım pıt diye bişey suyum geliyor başta çişim geldi sandım ,anneme haber verdim tabi annem bi telaşlandı hemen banyoya gittim karıştırıyr muyum diye ama baktım tutamıyorum evet dedim zamanı geldi sakince belime sıcak su tutup hasta bezi takıp (hala su gelemeye devam ediyordu )hastaneye gittim .gittiğimde sadece 2 cm açıklığımın olduğunu öğrendim başta ebe biraz suni verelim dediler ve verdiler suni sancıyı yarım saatte bir yürüyüş yaptım ama 1 saat sonraya yakın sadece 3 cm açıklık olduğunu öğrendim o kadar sancıyla o kadar üzüldüm ki anlatamam neyse suniyi kestiler kendi sancım geliyordu bu böyle olmaz dedim bi kolumda serum ördek yürüyüşü yaptım odanın bi ucundan bi ucuna eğilip kalktım YouTube de activating labor diye bi videoyu önceden izlemiştim aynılarını yaptım ama açıkçası ördek yürüyüşü çokkk yaptım neyse yatağa geçtim nst ye bağlıyım artık yapamicam dediğim anda hemşire geldi bi kontrol eder misin ıkınma isteğim geldi dedim oda ,sen sabaha yada öğlene anca doğum olur dedi yinede bi bakayım dedi işte o an baktığı an ıkın dedi bi ıkındım bu sefer sakın ıkınma bebeğin başı elimde dedi meğer ebeler uyumuş benden umudu kesip 😂gidip onları çağırdı koşa koşa geldiler bi kaç ıkınmada bebeğimi aldım kucağıma açıkçası asla bağırmadım sadece derin nefes alıp sıkıca ıkındım ve bebişi aldım kucağıma Şükür .bu arada bana dediler ki sen bizim tabularımızı yıktın biz seni öğlene doğru doğurursun zannettik. 😍Benimde hikayem böyle ,Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin