Kardelen_nur İki haftadır belim özellikle sol tarafı çok ağrıyor ve ishal oluyorum. Vajinada ağrım oluyor yürürken kıyafet giyerken falan. Bu perşembe doktora gidicem o zaman tam 36 hafta olucam
Kardelen_nur Kardelen_nur bugün 35+4 oldum ve dün yalancı sancıyı yaşadım. Ara ara sancı hissediyorum
Deryadry Kardelen_nur Bende merak ediyorum bu konuyu.Kenarda bekleyeyim🥰Yürüyüş,hurma,korunmasız ilişki,squat,merdiven,ahududu çayı ,tüm tuşlara basıyorum ama hiçbir belirtim yok
cakethesel Kardelen_nur Of benimde 2 gündür vajina bölgemde ağrı var.Kemiktemi kaslardamı ağrı anlamıyorum.Bir yerden kalkarken,bir şey giyerken,yatakta sağa sola dönerken ağrım oluyor.Bide yürürken.29+4’üm daha.Doktoruma sordum normal ama cok rahatsız ederse gel kontrol edelim dedi.Çok rahatsız etmiyor ama yinede korku oldu içimde ya😔
Glhayat_54 Bu durumu doktor muanesinde anlarsınız bazen hiç sancın olmadan acılma olabiliyor. Hayırlı doğumlar.
Kardelen_nur Deryadry yürüyüşü korunmasız ilişkiyi ben de yapıyorum ve plates topunda gibi hareketler yapıyorum. 20 adım falan ördek yürüyüşü yapıyorum (bacağıma hamilelikte pıhtı attığı için daha fazla yapamıyorum). Bir de abdest alırken falan ayağımı kaldırmanın da etkisi olur diye düşünüyorum
ipekveatlas anlayamazsın maalesef muayene olmadan. o kadar ağrı sancı çekmiştim haftalarca 40+2 de 1 parmak açıklık bile olmadan bebeğim kanalda bile değilken suni sancıyla doğurdum
Cnhavva cakethesel o haftalarda basliyo herhalde bende 30. haftadayim yarin randevum var gidince sorucam ama cati agrisi falan yaziyodu internette is guc yapmak etkiliyo mu bilemedim iki gundur sakin geçiriyorum nolur nolmaz diye
cakethesel Kardelen_nur evet banada öyle diyen çok oldu.birde bu gebelik süresinde aşırı kaygılı bi insan oldum en ufak şeyi kafamda büyütüp dert ediyorum😔
Kardelen_nur cakethesel dert etmemeye çalışın Kur’an okumayı biliyorsanız Kur’an okuyun bilmiyorsanız da Meryem Suresi ve Yusuf suresi dinleyin hem bebek için hem de sizin için kolay bir doğum olur hem de rahatlarsınız
Kardelen_nur Deryadry uyarmak dedikleri sıkmak ama o ilk süt diye de geçiyormuş şeffaf bir sıvı bu yüzden doktorlar pek önermiyormuş bebeğe çok faydalıymış o ilk süt
Ecemesen Bende 34+2 kızçem bugün resmen idrar torbama bastırıyo canımı acıtıyo bide hareket ettikçe niye böyle yapıyo anlamadım sertleşiyo birde karnım cuma kontrolüm var bakalım
Kardelen_nur Ecemesen benim de bu aralar aşırı sertleşiyor taş gibi oluyor perşembe günü doktora sorucam
cakethesel Cnhavva Bende iki gün önce misafirlikteydim hiç uzanamadım baya bi saat oturur pozisyondaydım dedim acaba o yüzden mi oldu ama hala geçmedi:/
cakethesel Cnhavva doktorunuzun size söylediğini yarın paylaşır mısınız benimlede? Merak ediyorum ne diyeceğini
Cnhavva cakethesel tamam kaydettim seni gidince yazarim ama sanirim relaxin hormonları falan salgilandigi icin pelvik kaslari gevsiyo vs cati agrisi diyolar ona da
Cnhavva cakethesel simdi ciktim muayeneden bebek donmus hatta asagi bile inmis biraz o agri yapar dedi otururken bacaklarini dikerek otur fazla ayakta kalma erken doguma senep olabilir dedi
Cnhavva cakethesel bugun tahlil gostermeye gittigimde tekrar sordum bebek mi plesanta mi asagida diye normal pozisyonunda rahim agzi acilman yok erken dogum riski gozukmuyo dedi bebek donmustu biraz da ayakta kaldigim icin vajinaya baski yapiyodu demek ondan cati agrisi vs oluyo
cakethesel Cnhavva Anladım.Benimde 27 Şubat’ta randevum vardı doktor bebeğin başından aşağı döndüğünü söylemişti. kesin benim de o yüzden ağrılarım oluyor haftalarımız da yakın bayağı