Birumud Merhaba kızlar benim 2 ci gebeligim ilk gebelikten cok aşırı bulantı kusma olmuştu ve bir kızım oldu ikinci gebeligim ikiz ve yine cok aşırı bulantı kusma var 12 haftalık ayni belirtiler yasayip cinsiyeti degisen oldumu merak ettim🫠
Yeniden2 Birumud benim kızımda midem hiç bulanmadı prenses gibi bi hamilelik yaşadım. Fakat şu an erkek bebeğe hamileyim ama aylardır mide bulantısı çektim. Cinsiyetin bunlarla ilgisi yok.
Happyka Birumud Kızlarımda hiç bulantı olmadı ve şuan erkek bebek bunda da yaşamadım kusma bulantı vs . Bunu cinsiyetle alakası yok
Hasret18ayaz Birumud ilk gebelgiimde doguma kadar küstüm adiri bulantı kusma vardı oğlum oldu şuan 23 hafta kız bebeğe hamileyim ve yine hala kusuyorum
Imasleeper Birumud kızım var ve şuan erkek bebeğe hamileyim herşey birebir aynı . Hatta kızım daha iyiymiş prilamla durduruyordum azda olsa bulantımı bunda bana mısın demiyor :)
EBB_Asya Merhaba ilk gebeliğimde 9 ay bulantı kusma yaşadım kızdı şuan 17 haftalık hamileyim yine bulantı kusma var ama erkek olacak belirtiler aynı olsa da cinsiyet farklı olabiliyor