Mervis61 Kızlar son 10 gün kaldı uygulamaya göre . Ama tek bi belirti yok yürüyüş yapıyorum arada ve hurma yiyorum ama daha nişan vs gelmedi ya da karnım düşmedi hala çok yukarda şimdiye kadar bunlardan birinin olması gerekmiyor mu 😅 benimle aynı günü kalan var mı acaba sizde durumlar nedir ?
Belinayumay Mervis61 bencede durumlar aynı.son 9 gösteriyor uygulama ama hiçbir belirti yok.ilk kizimdada 40 haftada dogum yapmıştım suniyle buda öyle olacak galiba.keske kendi sancimiz gelsede gerek kalmasa suniye
AzraSareZeynep Benim de son 9 diyor. Hiç bir gelişme yok. İnsan son zamanlarında çok sabırsız oluyor. Bekliyoruz bakalım.
Mervis61 AzraSareZeynep evet ya koca 9 ay geçti son günler cidden hiç geçmiyor yatakta dönmek bile bi işkence artık :( sizin nişan vs geldi mi ya da karnınız düştü mü
Mervis61 Kbrbrhnn ayy sizin daha da yaklaşmış sağlıkla gelsin inşallah nişan vs geldi mi ? Bide doğum yaklaşınca bi enerji geliyormuş size geldi mi benim tam tersi hep uykum var ve yorgun hissediyorum:))
Kbrbrhnn Mervis61 Aminn Allah razı olsun, maalesef hiçbir şey yok daha ne nişan ne su ne sancı 🥲 Ama pelvik ağrım oluyor ara ara, bilmiyorum artık ne zaman gelmek isterse 🤭 Hiç enerjik hissetmiyorum vallahi aksine hep çok yorgunum halsizim vs 🥲
Mervis61 Belinayumay benim ilk doğum hiç bi fikrim yok nasıl olacağına dair . 40 haftaya kadar gelmezse mi suni sancı veriliyor
Mervis61 Kubra3454 ahahah of umarım benim o kadar sürmez ya bi an önce hayırlısı ile gelsin istiyorum 🤣 doktor ne diyor sizin bekleyecek mi daha yoksa suni sancı mı verilecek
Kubra3454 Mervis61 Çarşamba yine gel dedi bilmiyorum bakalım ne olacak bu hafta doğurman lazım diyo 😀😀
Sazenin Benim de 16 diyor ama bebiş yukarılarda hala pek gelmeye niyeti de yok gibi 🫠 yürüyüş yapınca kemiklerim çok ağrıyor ya 3 bin adım bile zorladı baya beni. Arada dönerken falan sancı giriyor ama onun doğumla alakası yok herhalde 😅 bayramı mı bekliyor nedir bilinmez 😶🌫️ ben çevrem rüyalarımızda artık doğduğunu görüyoruz ama paşacığın keyfi yerinde 🤭
Mervis61 Sazenin son günler cidden hiç Geçmiyor ya bazen hemen doğsun istiyorum bazen de o kadar yorgun hissediyorum ki doğurmaya bile üşeniyorum resmen 🤣
rumikaa Mervis61 cuma son dedi 40+1 olmuş olacak suni verecek 🙃 sunidende korkuyorum inşallah gelir 3 gün içinde
Erd_mel Mervis61 benim de son 18 gün diyo ama ben 37+3 üm :) en azından 38 i görsün diye kendimi yormuyorum hiç günde 15 dakika pilates topunda oturuyorum o kadar:) benim bebek kanala gireli çok oldu çok da aşağıda
Meryeli Erd_mel bebek kanala girmiş ya mesela özel bölgenizin üstünde doluluk hissi var mı ? Mesel otururken özelle tam oranızda hareket ettiğinde kafasını hissediyor musunuz ? Bende bazen oluyor çünkü. Bi de iç çamaşırım tam ordaysa sanki çocuğu sıkıyormuşum gibi Geliyor aslında sıkmıyorum ama