sblyzl yagmurplt Rabbim nasip etsin inşallah İnan insan doğum yaptığı günü bile özlüyor o kadar özel 😍
Melike_2907 sblyzl Bende 2 gün önce öğrendim gebe oldugumu benımde oğlum tam 2 yaşına gırıcek bi kaç gün sonra Allah saglıkla kucağımıza almayı nasıp etsın yeni korkular yükleniyor en başa geri donduk 🤣🤣
Selim_Alparslan sblyzl Hayırlı olsun canım. Ikinci gebeliğim 12+1 haftaligiz 🫠 bir tane oglum var 6 yaşında
Nefisemre Gözünüz aydın 💟 benimde ilk gebeliğim 12+4 çok heyecanlıyım 💖 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Busss3541 Bizde 13+3 olduk 3.gebeliğim 2 tanede prensesim var 6 ve 4 yaşlarında bakalım bu bebıs kız mı erkek mi. Her hamilelik farklı heyecan ilk bebek gibi 🥹
Visneli1so-s sblyzl ilk gebelik 11+5 bulantıkar hala yoğun iştahsızlık serum ve haplarla geçiyor bel ağrısıda yaşıyorum umarım geçerde kilo aldıpımı görürüm 4 kilo verdim şimdiden et yumurta süt balık tavuk ceviz asla tüketemiyorum
mrv_mrve sblyzl hayırlı olsun bebeğiniz 🌸 bizde 40+5iz bugün hâlâ bi hareketlilik yok çarşamba yatış yapcaz hastaneye ilk doğumum baya heyecanlıyım arada ağlamaklı olup ağlıyorum durduk yere bebişimden hem ayrılcam hem kavuşcam çok değişik bi his🙊😍
H_M_ 2 gebeliğim bir önceki düşük oldu 5+6 inşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım sağlıklı bir şekilde
bberfuu Hayirli olsun, 10+2 deyiz biz de ☺️ hepimiz saglikla kucağımiza alalım bebislerimizi inşallah