baharr24 Kızlar ben grip oldum ağır atlatıyorum doktorda hamile olduğum için parol verdi ama eczacı eşime parcetol vermiş eczaneyi aradık kullanilir dedi kararsız kaldım internettede birşey yazmıyor aranızda kullanan oldumu
Minnakpopus baharr24 eczacı muadilini verecek olursa bilgilendirme yapmalı. Keşke almasaydınız. Bence içmeyin yani ben olsam içmezdim asla
DENIZ_55 baharr24 ben kullanmazdim bana doktor paroldan başka agri kesici kullanma dedi bence sende kullanma ginede sen bilirsin
zynpknt baharr24 muadil dışında ilaç veremez içeriği aynı olan şeyler tek parol değil içeriği aynı olan ağrı kesiciler de kullanılabilir
baharr24 @Minnakpopus eşim gitmişti almaya geldiğinde baktım farklı ilaç geri gitme durumuzda yoktu aradık kullanabilir dedi internetten de baktık gebelikte kullanımda zararlı etkiler bildirilmemiştir yazıyor parasetomol yazıyor üzerindede
Minnakpopus baharr24 valla sen bilirsin canım ama dediğim gibi ben olsam kullanmazdım. Ne kadar olursa olsun en azından parol bilindik genel geçer izin verilen bir ilaç bir güvenilirliği bir iç rahatlatıcı adı var🤷🏻♀️
ipekveatlas ben eczacıyım parolün etken maddesi paracetamoldür zaten yani aynı şey🥲 kullanabilirsiniz