e0d0a0 Kızlar merhabalar bu ay ovülasyon testine başladım yumurtlama görünce değerlendirmiştim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım normalde hiç gecikmezdi hep günü gününe olurdum az önce eve gelince ovülasyon testiyle denedim elimde gebelik olmadığı için çok çok aşırı silik bi çizgi var gibi geldi bana ama tabi size de danışmak sormak istedim yarın da gelmezse gidip alıcam test ama kafama takıldı silik bi çizgi olması cevap verip yardımcı olursanıızzz çoookkk mutlu oluruuummm🫶🏻🩷 https://imgyukle.com/i/C29bYh https://imgyukle.com/i/C29MdM
Kado_12 e0d0a0 yarın erken gebelik testi alıp yap ben geç döllenmeyle adet günümde kaset testle öğrenmiştim sanmıyorum ovulasyon testleri hgc ölçmüyor diye biliyorum
bebekkkkkkk000 e0d0a0 canım gebelik olduğunda ovulasyon pik oluyormuş ama tabi bu gebe olmadığın anlamına gelmez pik çıkıp hamile olmayanda oluyor sen gebelik testi yap mutlaka
tatlibebekk0 e0d0a0 canim ben ovulasyon testiyle hamile oldugumu ogrenmistim gecikmemin ilk gununde testi yaptigim anda iki cizgi de kopkoyu cikiyordu
e0d0a0 Kado_12 denemek istemiştim sadece bununla yarın da gelmezse alıp yapacağım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için💛🫶🏻
Kado_12 e0d0a0 çok heyecanlanıyor insan anlayabiliyor umarım hamilesinizdir kanda verebilirsiniz kesin çözüm 😀🙃
e0d0a0 Kado_12 inşallah ya🥹içim içimi yiyor bakalım yarın da gelmezse ilk test alırııım denerim ordan da hasteneye geçerim kan veririm
bebekkkkkkk000 e0d0a0 rica ederim balımm ne demek bizede haber et sonucunu rabbim dilediğini versin sana🤲🏼
bebekkkkkkk000 Meryemm46 canım kuruma çizgisi değilse var gibi duruyor sabah ilk idrarla testi tekrarlasana inşallah vardırr🙏🏼
Meryemm46 bebekkkkkkk000 cnm adetin ilk günü yaptım onda çıkmadı halen test elimde kuruma cizgisi bile vermedi buda öyle çıkınca şaşırdım
bebekkkkkkk000 Meryemm46 canım ben adetin 4. Günü silik çizgiyle öğrenmiştim 5. Günü kanda 90 küsür çıkmıştı belki geç döllenmedir belli olmaz. Regl olmazsan Çarşamba sabahı tekrarla testini
Efnanhira e0d0a0 ben öğrenmistim ovulasyon testi pik yapar olmalı senin ovulasyon negatif bunun ogrenemezsin zaten de gebelik testi yap lhnhormonu hep vardır vücudumuzda silik çıkması normal