2 haftaya dr Raziye hanıma detaylı ultrason randevum var giden var mı aranızda nasıl davranıyor bebeği gösteriyor mu ??
Kocaeli şehir hastanesi detaylı ultrason
_Havvagul2 gittiğinizde bilgilendirir misiniz benim nisanda randevum var raziye hanıma. Bir yorumda iyi neşeli tatlı bir doktor olduğu yazılmıştı detaylı bakıp anlatıyormuş. Tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum ve eşleri içeri alıyorsa onu merak ediyorum☺️
Nurozcn bugün doktorasını gittik, dr hanım çok ilgili ve güler yüzlüydü her şeyine baktıktan sonra size yüzünü gösteriyor en son eşinizi çağırıp bilgileri birlikte veriyor güzeldi yanii
- Düzenlendi
_Havvagul2 yaa çok teşekkür ederiim nasıl içimi rahatlattınız eşe de bebeği gösteriyormu🤭🌸
Nurozcn evet ultrasonun sonunda bebeğin fotoğrafını ekrana yansıtıp eşinizi çağırıyor hem bilgi veriyor hem de bebeği de görebiliyorsunuz.Fotoğrafını da cekebilrisin diyor
_Havvagul2 ay çok güzel öyleyse çok sevindim teşekkür ederm unutmayıp bilgilendirdiğiniz için🤭
_Havvagul2 alttan muayene ettimi peki bir de onu sorayım🤭🙈tok ve sıkışık olmamalıyız diye biliyorum bebek hareketlensin diye yediğini bir şey varmıydı muayene öncesi🥹
Nurozcn Ben oruçluydum randevum sabah 9.30daydı sahur yapmıştım toktum yani 😂 öncesinde bir sey yemedim bebek haraketlensin diye doktar uğraşıyor
Alttan da bakmadı
_Havvagul2 bende gitmiştim ama eşi normalde sona değil ilk andan itibaren çağırıyor eşime tüm anlarını detaylarını gösterdi benden önce giren çiftte birlikte girdiler hatta eşi kapıda bekledi doktor onu da içeri çağırdı beraber izleyin diye
miniksincab gidip hastaneden randevu aldınız değil mi mhrsden alınmıyor galiba
_Havvagul2 siyah beyaz mıydı net görebildinizmi bebeğinizi 🥹zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum
KumpirsMom hayır randevu çok uzun tarihe atacaktı sevk edildik birde eşimin kuzeni orada görev yapıyor yardımcı olmuştu
miniksincab evet bi tanıdık olmadan alınmıyormuş bunu söyleyen ikinci kişisiniz yapacak bişey yok şansıma küseyim ben ileri tarihe bile razıyımda oraya gitmem mümkün değil yani muayneye giderimde sırf randevu almaya git gel çekilecek yok değil
Nurozcn siyah beyazda baktı renkli de yüzünü renkli gösterdi bana
KumpirsMom normal kontrole gittiğimde doktor detaylıya simdiden randevu al demişti ilgili bölüme gidip vezneden randevu öyle aldık 14. Haftada gitmiştim
_Havvagul2 ben çayırova sınırında oturuyorum şahsi araçla bile 45 dk gösteriyor dediğim gibi sırf iki dk bile sürmeyecek bi randevu için gitmek külfet geliyor bana telefonda randevu verilmemesi çok saçma geliyor yapacak bişey yok
_Havvagul2 ayy tamamm ozaman🥹🙈