Sima789 İyi geceler herkese 21 haftalık gebeyim. D vitamini demir ve magnezyum kullanıyorum kullanan var mı hangi zamanlarda kullanmak gerekiyor ?
Minnakpopus Sima789 ben kullanıyorum.d vitaminini kahvaltıdan hemen sonra demir ilacımı da kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum (aç karnına tiroid ilacımı içtiğim için) magnezyumu da akşam saat 9-10 gibi içiyorum
Melike1001 Sima789 d vitamini günde 8damla kullanıyorum genellikle akşam yemeğinden sonra demir ilacı sabah aç karnına magnezyum da gece yatarken içiyorum Bi de elenatal 2 kullanıyorum o da gün içinde
Sima789 Minnakpopus ben de bu şekilde bu ara bağırsak ve mide şikayetlerim arttı acaba yanlış kullanmaktan mı diye düşündüm peki isimleri nedir viraminlerin
Minnakpopus Sima789 ben bütün vitaminlerimi ocean kullanıyorum. Bi tek demir ilacım feramat. Bence gebiliğin seyriyle alakalı ya buaralar mesela benimde midem ekşiyo yanıyo bi değişik oluyor
dilaradoyan Melike1001 d vitamini gündüz kahvaltıdan sonra alınması en etkili olduğu zaman dilimi, bu düzende alabilirseniz bilginiz olsun