edacnr96 Kızlar elbiseli mi yoksa alt üst takım mı alınmalı? Bir alt üst sabahlıklı takım aldım, iki tane daha almak istiyorum ama sizce elbise mi rahat olur alt üst mü? Mayıs sonu haziran başı gibi doğumum inşallah
Ars2223 edacnr96 pijama almıştım ama bence elbise daha rahat olablir kontrol vs açısından ben normal doğum yaptım şuan tekrar doğum yapsam elbise alırım
eceeelmn edacnr96 ben henüz doğum yapmadım ama tecrübeli annelerden aldığım tavsiyeler üzerine bir tane gecelik bir tane alt üst pijama uzun kollu bir tane alt üst pijama kısa kollu takım aldım artık hangisiyle rahat edersem.dogumum Nisan sonu Mayıs başı gibi
DENIZ_55 edacnr96 ben lohusa takımı almadim bayramdan önce dogumum alt üst takım aldım rahat etmem için ben onlarla rahat edemem diye tercih etmedim bide uzun süreli giyilecek bisey almak istedim
minikbebegim06 edacnr96 hastane için 1 tane uzun önden düğmeli ve alt üst takım önden düğmeli çok rahat oluyor
seabird Ben de takip edeyim konuyu. Benim de doğumum mayısın sonu.Normal doğum için açılma kontrolü olduğu için gecelik dendi ama sanki herkese ameliyathane elbisesi giydiriyorlar gibi görüyorum emin olamadım. Yine de sanırım bir gecelik bir pantolonlu alt üst olarak iki takım alacağım.
Nanelimon_19 seabird ben hastaneye gider gitmez önlük verdiler onla sancımı çektim doğuma da onunla girdim odaya geldiğimde üstümü giydim pijama takımı tercih etmiştim daha iyiysi benim için
1kizanneadayi seabird hastaneye yatışın olur olmaz hastene elbisesi giydiriyorlar. Lohusalık takımı doğum yaptıktan sonra ebeler giydiriyor. Valla ben de düşünürdüm ne giyim ne alim diye ama inanın insan sadece doğurup doğumhaneden çıkmak istiyor elbiseymiş takımmış gözü görmüyor. Tabi foto falan çekinecekseniz özenebilirsiniz.
tlnbsky94 seabird benimde Mayıs sonu Haziran başı dediler 28+2deyim banada elbise pijama gibi geldi hem muayeneler için hem doğum sonrası tuvalet ihtiyacı için bile rahat olur diye düşündüm yeni yeni göbeğim belki olmaya başladı beden bilemediğim için alamadım daha
Ozlem164216 eceeelmn Benim de sizinle aynı tarihlerde olacak doğumum. Ben hastanede doğuma girecek ebeye sordum önden düğmeli kısa kollu elbise şeklinde gecelik mutlaka istiyoruz dedi. Bir tane de alt üst takım doğumdan sonrası için. serum bağlanacağı için ikisini de kısa kollu tercih ederseniz daha iyi olur dedi.
Kevserblt edacnr96 sonda ve bez takıldığı için (kanama da oluyor sık değişiyor) elbise çok rahat oluyor ama sonda çıkarıldığı zaman alt üst giyebilirsiniz
helloandhello edacnr96 bir kısa kollu geceli birde çekim için alt üst sabahlık takımı almıştım elbise tarzı pijama koyun muhakkak 😌
2205 edacnr96 geçen sene ağustos sonu normal doğumum oldu tesettürlüyüm o yüzden uzun kollu takım halimde aldım diğerinide kısa kollu sabahlıklo şekilde yine takım aldım elbise tesettür için biraz zor olabilir kontrolde zaten bi defa oluyor ondada sıkıntı yaşamadım ama tuvalet ihtiyacı konusunda belki elbise daha mantıklı olabilir
anneoluyorum94 edacnr96 ben 1 tane doğumdan çıkınca rahat giymek için elbiseli sabahlıklı takım aldım. 2 tanede önü rahat açılan pijama aldım biri açık renk biri koyu renk olur da kanama arkama geçerse diye.. sabahlıkla yatarken yukarı toplanıyor o yüzden ben hepsini o şekilde tercih etmedim
Gokturkmom_ edacnr96 nasıl olursa olsun kesinlikle önden düğmeli olmalı ve rahat olmalı.Alt üst çok daha kullanışlı elbise tarzını sadece fotoğraf çekinirken giymiştim
merakliblog edacnr96 elbise dha rahat alttan bez takıyorsun çünkü. Sonda da bi gün takılı kalıyor elbise daha konforlu genel anlamda eve çıktıktan sonra rahatsın istediğini al giy
ayseayseaysee benim de nisan sonu mayıs başı olacak doğumum. 2 kısa kollu düğmeli pijama takımı, 1 uzun kollu düğmeli pijama takımı, 1 elbise şeklinde sabahlıklı gecelik aldım. Hepsini de siyah tercih ettim. 🥰
Eceeeeemmm edacnr96 ben hep alt üst takım aldım çok kişiye sordum bu gecelik konusunu ama gerek yok hastane kıyafet veriyor dediler o yüzden almadım