Gumusbulut58 İdrar ve kan örneği verdim kendi hastaneme geldim doktorum daha beklemeyelim dedi 13/9 tansiyonum yine belki yârın sezeryan olurum sonuçlara göre bakıcaz yine
Hshshzgsghzhshs Gumusbulut58 bende yüksek tansiyondan 35+0 da doğum yaptım acil Amaliyata aldılar 10 günlük oldu kızım elhamdülillah haftaniz çok iyi zaten Allah’ın izniyle bişey olmaz
Nesrnn Gumusbulut58 hayır bir sorun cıkmadı suanda takipteyim 30+1 hastalığım ama rısklı durum gereken testlere göre değerlendirilir
Gumusbulut58 Nananan 38+3 cok şükür bebeğim iyi ama ben kotuyum cok kusuyorum ve şiştim yine idrar verdik sonucu bekliyoruz sezeryan olabilirim
Gumusbulut58 crazyymom dün gece hıc ilgilenmediler acilde sabah kendi doktoruma geldim butun testlerimi yaptı sonucu bekliyoruz uzatmayalım doğurtalım dedi nolcak bilmiyorum. Suni sancı versem bu tansiyonla olmaz daha cok cıkar dedi
ogretmenanne2024 Gumusbulut58 merhaba ben de preaklimsi ile normal doğum yaptım ikinirken bile tansiyonumu olcuyorlardi 37 hafta 5 günlük doğdu. Sizde inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebeğinizi♥️
Gumusbulut58 crazyymom ne idrarda ne kanda birşey çıktı🤣 herşey normal çıktı Preeklampsiden değilmiş tansiyonum ve kusmam yediklerine dikkat et dedi 1 hafta daha bekliycez bakalım🙏🏻
Yolcu_26 Gumusbulut58 hiç beklemeyin kesinlikle belirtileri yaşamış biri olarak söylüyorum hemen doktora gidin hiç zaman kayıp etmedenn