mty Arkadaşlar merhaba 22. Haftalık hamileyim. hamileliğimi öğrendiğimden beri ocean mummy ile başladım şuan regenesis max ile devam ediyorum yanında ocean extramag ve probiyotik kullanıyorum. Ama etrafimdan duyuyorum insanlar ayriyeten dhası yüksek balık yağları kalsiyum d vitamini b12 falan vs kullanıyor. Benim doktorum bunları yazmıyor bende sormadım bu zaman kadar sizler neler kullanıyorsunuz. Özellikle multivitamin dışında ayriyeten balık yağı kullanan varsa markasıyla beraber yazabilir mi araştırıp bakmak isterim
dilaradoyan mty kullandığınız Multivitaminin içerisinde zaten balık yağı da d ve b12vitamini de olması lazım. Değerinden fazla yükleme yapmamaya dikkat edin lütfen doktorunuzun önerisiyle devam edin.
cakethesel mty Demir ilacı,D vit damla,Magnezyum,içinde balık yağı,vb.. olan multivitamin.Bunları kullanıyorum bende.Haftamda 29+4
zynpknt mty regenesis max, d vitamini, demir, magnezyum kullanıyorum balık yağı ekstra almıyorum regenesis maxta var zaten belki siz başka multivitamin de aldığınız için ekstra yazmamıştır
mty dilaradoyan doktorum ilaç yazmama taraftarı genelde demir ilacımı bile detaylı ultrasona gittiğim doktor yazdı. Multivitamini de ven sorduğumda yazmıştı ilaçsız ne kadar idare edebilirsen düşüncesinde o yüzden sordum
mty cakethesel d vitamini damlasını kaç damla şeklinde kullanıyorsunuz ve markasının bi önemini var mı bende venatura var hamilelikten önce kullanıyordum sonra bıraktım. Eskiden kiloma göre kullanıyordum şimdi hamilelikte kullanım sınırı var mı bilmiyorum
mty zynpknt multivitamindeki dha oranının yeterli olmadığını söylüyormuş bazı doktorlar ve ayriyeten balık yağı yazanlar varmış o yüzden sordum
zynpknt mty yani d vitamini ve demir ilacı başlayabilir çünkü kansızlık çok oluyormuş d vitamini de ilerde sıkıntı yaşamamak içinmiş